2777
2789
عنوان

بهش چی بگم؟

323 بازدید | 31 پست

بچه ها من دوستم بارداره و مغازه داره چند وقت پیش بهم گف ماه اخر کمکم میکنی تورودربایستی گفتم باشه بعد بیکار که بودم برای اینکه قیمتارو یاد بگیرم میرفتم پیشش کم کم دیدم گفت نرخ فروشنده اینقدره و اینا من خودم کارمندم و یه شیفت کار میکنم گفتم من بخاطر دوستیمون اومدم توقعی ندارم ازت بعد دیدم گفت دوماه اخر بارداریمو کلا بیا ده روزم که کلا نیستم که میافتاد بهمن اسفند دیدم نمیتونم دم عیدی خودمو زابراه کنم که تو این سرما مامانم توخونه دست تنها مونده بودم چی بگم که از محل کارم ساعت کاریمو دو ساعتم زیاد کردن تا ۳ تو اداره باید میموندم گفتم فلانی من نمیرسم بیام کسی دیگه رو پیدا کن سه ماهم مونده بود تا زایمانش ناراحت شد فشارش رفت بالا گفت من به کسی جز تو اعتماد ندارم نیای مغازه رو میبندم و اینا 

بعد زنگ زد گفت باشه ده روز و بیا گفتم عب نداره ده روز و یه کاری میکنم ولی دوماه و نه باز امشب پیام داده از کی میای تا زایمانش یه ماه مونده خبببب؟ من ۳ بیام از اداره نمیرسم برم ک اونجااااا

اعصابم ریخته بهم

اون چند روزی که میرفتم مثل اینکه فروشندش باشم میگف دوستم اومد محلش نده خوشم نمیاد صمیمی بشی چرا فلان گفتی با همسایه هام گرم نگیر من اصلا گرم نمیگرفتما ولی خوش برخوردم خیلی بهم برخورد اون کارش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب گفتی ساعت ۳ تعطیل میشه کارت؟؟

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!

از کار خودت که نمتونی بزنی برا  کار یکی دیگه

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!
خب گفتی ساعت ۳ تعطیل میشه کارت؟؟

اره بیام ناهار بخورم میشه ۴ 

میگه عب نداره ۴ نیا ۴ و نیم بیا 

همین که ساعت کاریم زیاد شد گفتم نمیاد گف دیر بیا گفتم نمیرسم ناراحت شد فشارش رف بالا میگه شانس منه نمیشه بری درخواست بدی کم کنن ساعت کاریتو میگم من چن ساله میخوام زیاد کنن نمیکردن از شانس الان کردن چیکار کنم

میگه شدهرم میگه ای کاش پانیذ کلا سرکار نمیرف یا ۱۰ روز و از صبح مرخصی میگرفت😐

اسی چه دل خجسته ای دارن اینا😂

خندم گرفت

بهش واقعیت رو بگو

اسی چه دل خجسته ای دارن اینا😂 خندم گرفت بهش واقعیت رو بگو

باز پیام داده ج ندادم انقدر اعصابم بهم ریخته اون روز زنگ زده میگم پام پیچ خورده رفتم عکس خداروشکر نشکسته ولی تو استراحتم میگه اه شانس منه😐

جونش در میره مغازه رو نمیبنده.وضعشم ماشالله انقد خوبه

ده روزو قول دادی برو ولی مفتکی هم نرو، باشه دوستت 

بعدش دیگه بگو نمیتونم

نیلوفر(قدبلند1400) عزیزم من خیلی دنبالت گشتم اگه برگشتی بهم خبر بده 
باز پیام داده ج ندادم انقدر اعصابم بهم ریخته اون روز زنگ زده میگم پام پیچ خورده رفتم عکس خداروشکر نش ...

گلم خواهری یا دوست دیگه ای نداره؟؟

شما بگو فقط عصر از یه ساعت خاصی میتونی بری

واقعیت رو بگو

شرایط کار خودت رو هم بگو