2777
2789

سلام 

دوستان رشتى كسى هست كه بشناسه يا دوستى آشنايى خونشو اجاره بده 

دانشجو هستيم ترم اول ارشد ؛ دنبال خونه 😔

راهمون دوره نميتونيم بريم حضورى 

شنبه كلاسامون شروع ميشه 

كسى ميتونه كمكى نظرى بده ؟ ممنون ميشم 

آدمی زاد طومار طولانی انتظار است                                  .🌸🌸🌸.                                                            "رَبَّنا وَ لاتُحَمِّلنا ما لاطاقَهً لَنا بِه"
فلکه گازجای خوبیه؟

مركز شهره خب 

دسترسى آسون 

و ميگن كه خوبه 

آدمی زاد طومار طولانی انتظار است                                  .🌸🌸🌸.                                                            "رَبَّنا وَ لاتُحَمِّلنا ما لاطاقَهً لَنا بِه"

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ندیده میخواین اجاره کنین؟؟

يكى از دوستان رشت هستن ميرن ميبينن ☹️

من و شوهرم دنبال خونه بودیم تو رشت ‌گرفتیم (به دلیل کار شوهرم اونجا هستیم یه سال)

اولا شدیدا اجاره ها بالا هستش .مثلا تو اصفهان بهترین جاش میتونی با ۹۰ میلیون تومن ،یه خونه قابل قبول ۱۰۰ متری رهن بگیری.رشت فوق العاده گرونه .هیچ نظارتی هم نیست روش... 

نمیدونم چجوری بود که به هر بنگاهی و صاحب خونه ای میگفتیم فرداش بامبول در می اوردن(نمیخوام بگم رشتی ها بامبول در میارن اصلا .ولی خیلی خیلی خیلی اذیت شدیم اونجا )

البته من رشت را دوست دارم ها .سو تفاهم نشه یه وقت.صرفا تجربه ی طاقت فرسای خودم را گفتم ...

حتما یه اشنا پیدا کن.بدون اشنا بسیار سخته

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

من و شوهرم دنبال خونه بودیم تو رشت ‌گرفتیم (به دلیل کار شوهرم اونجا هستیم یه سال) اولا شدیدا ا ...

😔پس حتما بايد حضورى رفت باآشنا 

ممنون از نظرت عزيزم 

من رشتم عزیزم...بهترع بری تو دیوارببینی

زدم اينجاها نبود يا بود خيييلى بالا بود مبلغش 

😔پس حتما بايد حضورى رفت باآشنا  ممنون از نظرت عزيزم

اره .رشتی ها یه کمی نسبت به شهرهای دیگه بدبینن انگار .من حق میدم .بلاخره اونا خونه هاشون برای درامدزایی هستش .اگه با اشنا پیش بری ،بهتر اعتماد دارن بهت

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...