2777
2789

بدون بی احترامی تبادل نظر کنید و راه حل بدید عزیزان 

چادر من !!!! توبا من بزرگ شدی!با لحظه های زندگیم همراه بودی با من زیر باران ماندی و خیس شدی با من قد کشیدی   تغییر کردی با من زیر آفتاب گرمت شد رنگ مشکی ات زیر نور آفتاب رنگ باخت تا رنگ از زندگی ام  نبازد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعله

قبلا پستا علمی بود

الان همش خارشوهر مادر شوهر

بد تر از همه یکی بخواد خوبی کنه بقیه میگن خوارشوهرته دهنشو بساب

مادرشدنم آرزوست  😊 خواستار سرپرستی گرفتن فرزند دختر هستم
باش 

و آقایون حضورشون زیاد شده 

چادر من !!!! توبا من بزرگ شدی!با لحظه های زندگیم همراه بودی با من زیر باران ماندی و خیس شدی با من قد کشیدی   تغییر کردی با من زیر آفتاب گرمت شد رنگ مشکی ات زیر نور آفتاب رنگ باخت تا رنگ از زندگی ام  نبازد
بعله قبلا پستا علمی بود الان همش خارشوهر مادر شوهر بد تر از همه یکی بخواد خوبی کنه بقیه میگن خوار ...

بله کاربر ها خیلی مهربان تر بودن البته الان هم هستن این صحبت ها نسبی هستن 

با وجود گوشیهای هوشمند دسترسی به سایت خیلی راحت شده من موقعی که پسرم رو حامله بودم فقط با کامپیوتر سایت میومدم واین همیشه مقدور نبود ،الان نه با بودن گوشی واینترنت همراه همه جا به سایت دسترسی دارین

«آدم ممکنه شادیشو به خیلیا بگه، ولی غم نه!غم آدم محرم میخواد»
بله کاربر ها خیلی مهربان تر بودن البته الان هم هستن این صحبت ها نسبی هستن 

یه چیزو دقت کردم کسی اینجا کسیو ب صبر دعوت نمیکنه ب گذشت ب مهربونی

تا یه طور میشه فقط میگن بزن سرویسش کن

نرو خونه مادر شوهرت

کار نکن برا فامیل شوهرت

اومدن این طور نکن

شوهر اگ بده بگیر فلان کن

هیشکی ب خوبی کسیو دعوت نمیکنه

مادرشدنم آرزوست  😊 خواستار سرپرستی گرفتن فرزند دختر هستم

من راستش خیلی وقتا وقتی دنبال تاپیک های موضوعی خاص می گردم خیلی از تاپیک های قدیمی رو می خونم، راستش در کل اونقدر تفاوتی نمی بینم

یعنی به عنوان یه فرد بی طرف برداشتم اینه که مثلا بین تاپیک های ۹۷ با ۹۶ با ۹۴ با ۹۳ تفاوت خاصی نیست

ولی به نظرم وقتی کاربر چند ساله باشی بین حس اولیه ات و حسی که بعدا به تاپیک های جدید و کاربرای تازه وارد پیدا می کنی تفاوت زیادی وجود داره و همین باعث می شه فکر کنی کلا جو سایت عوض شده

ولی در کل جو سایت همین بوده شاید جز یکی دوسال اول (۸۸، ۸۹)

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
با وجود گوشیهای هوشمند دسترسی به سایت خیلی راحت شده من موقعی که پسرم رو حامله بودم فقط با کامپیوتر س ...

بله قبلا سایت فرق داشت استیکر ها و افراد دلم برای دماوند و شکلات تلخ تنگ شده

چه زبون دراز هم هست اون کاربر اقا!

اره عزیزم درست میگی. من تاپیکای قدیمی رو میخونم خیلی کاربرا محترم تر بودن و اطلاعاتی که میدادن عمیق تر بود. جو بهتر بود در کل

شدن...  ــــــــــــــ إِنَّ اللَّهَ يَرْزُقُ مَنْ يَشَاءُ بِغَيْرِ حِسَابٍ ـــــــــــــ
چه زبون دراز هم هست اون کاربر اقا! اره عزیزم درست میگی. من تاپیکای قدیمی رو میخونم خیلی کاربرا محتر ...

سن زیادی ندارند و بیکاری کشور موجب حضورشون میشه اصلا شکایتی نیست ولی جو بسیار دوستانه بود کسی دعوایی یا سرکاری یا غیره نبود