2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نی نی خواهرم داره تبدیل ب استخر توپ کردیم

البته ی مدت داشت دندون در میکرد همه جا رو گاز میزد 

سوراخش کرد

البته این دو تیکس ینی دوتا محفظه ی باد جدا داره

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
من نمیخرم چون وزنم زیاده بپرم میترکه😐😐😐

😆

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

برای دختر من زود سوراخ نشد

ولی چند تا ایراد اساسی داشت که باعث شد بندازمش دور

استخر دخترم بعد از چند بار استفاده از چشمش افتاد و عملا تبدیل شد به یه شی بی مصرف جاگیر

هر بار توپاشو میریخت زمین و نهایتا نیم ساعت باهاشون بازی میکرد بعد میرفت پی کار و زندگیش و من میموندم و صد صدو پنجاه تا توپ ریز که برای جمع کردنش باید هی خم و راست میشدم

هر بار مهمون میومد بچه ها سرش دعوا میکردن و بعدم پخش و پلا میکردن رو زمین و تکرار همون ماجرای جمع کردن توپا

این‌ اواخرم که انتظار داشت هر روز  توشم پر از اب کنم😕

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️

اگه ميخواى بخرى خيلى مراقب باش زنعموى من براى بچش خريد تو حموم داشت بازى ميكرد يه دفعه بچه از حال رفت مشخص شد بخاطر بوى پلاستيك استخره كه با بخار حموم تركيب شده بچه نتونسته تحمل كنه نفس كم آورده، اگه ميخواى بخرى تو حموم استفاده نكن بذار تو حياط يا تراس كه هوا جريان داشته باشه توشم آب داغ نريز 

فيزيك بعدها ثابت ميكند در روزهاى بارانى جاى خالى آدمها "بزرگتر" ميشود 
این فروشگاه رو پیدا کردم خیلی استخر های بادی خوبی داره کسی تجربه خرید از این سایت رو داره فروشگاه خو ...

نمی دونم والا ما از اسباب بازی فروشی سرکوچمون خرید میکنیم

اینتکس تهران نمایندگی اصلی و رسمی استخر بادی و تخت و تشک بادی در ایران

خرید کردم خیلی خوب بود عکسشو میذارم

اینتکس تهران وب سایت مرجع و نمایندگی اینتکس در ایران با قدمت ۱۴ ساله اولین فروشنده محصولات بادی اینتکس وبست وی فروشنده و تولید کننده انواع استخر های پیش ساخته و انواع هپی چیر و مبل شنی با قیمت دست اول و ارزان بابیش از ۵۰۰۰ نوع از انواع محصولات تفریحی ورزشی شامل انواع تختخواب های بادی ، استخر های بادی ، قایق بادی ، مبل بادی ، کاناپه بادی تختخواب شو ، وان و جکوزی بادی ، چادر های مسافرتی و بازی کودکان و انواع جلیقه شنا و لوازم آبی تفریحی در ایران