2777
2789
عنوان

داستان من با جوش های صورتم و تخمدان پلی کیستیک با تجربه هایی که کسب کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 395408 بازدید | 2283 پست
نه عزیزم تداخل نداره خیلیم عالیه تخمدان رو فعال میکنه یکی دوماه صبر کن اگه بازم نتیجه نداد ویتکس آمر ...

یه سوال دیگه عزیزم دیگه نیازی به مصرف اسید فولیک یا یدوفولیک نیس؟؟بعد اینوفولیک موقع بارداری هم باید استفاده بشه؟؟ 

یه سوال دیگه عزیزم دیگه نیازی به مصرف اسید فولیک یا یدوفولیک نیس؟؟بعد اینوفولیک موقع بارداری هم باید ...

نه عزیزم خود ساشه ها اسیدفولیک دارن. در صورت بارداری قطعش میکنی و یدوفولیک اینا استفاده میکنی یعنی برعکس میشه

زندگی را باید قدر بدانیم....... مبادا که ز دستان زمان کوچ کند 😍🤗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم خود ساشه ها اسیدفولیک دارن. در صورت بارداری قطعش میکنی و یدوفولیک اینا استفاده میکنی یعنی ب ...

عزیزم من الان ده روزه دوفامد رو قطع کردم بعد پنج روزه فقط لکه قهوه ای میبینم اونم شاید هفت هشت بار...بیبی چک هم منفیه هرچی میخورم پریود نمیاد از همین قرصاس؟؟؟؟خیلی نگران روزه هامم میترسم تا اخر ماه رمضون همینحوری لکه بینی طول بکشه

عزیزم من الان ده روزه دوفامد رو قطع کردم بعد پنج روزه فقط لکه قهوه ای میبینم اونم شاید هفت هشت بار.. ...

اره عزیزم پروژسترون خوردی واسه همون‌. باید منتظر باشی تا بشی چاره ای نیس. 

زندگی را باید قدر بدانیم....... مبادا که ز دستان زمان کوچ کند 😍🤗
اره عزیزم پروژسترون خوردی واسه همون‌. باید منتظر باشی تا بشی چاره ای نیس. 

اخه دکترم گفت تا ده روز میاد....خیلی بده اینجوری...خدا لعنت کنه تنبلی تخمدانو....راستش من دیروز رفتم پودر اینوفولیک بگیرم گفت قیمتش دویست تومنه...نداشتم نگرفتم...حالا چند روز دیکه میرم میخرم ، ابجی مطمئنی رو منم تاثیر مثبت میزاره؟؟کپسول سینابیک هم پیدا نکردم هرجی میگردم...به جاش بهم رونسول دادن😕😕

اگر افسرگی و بهم ریختگی هورمون ها یا تنبلی تخمدان باعث تیره شدن قسمت خاصی از پوست بدن مث صورت و شکم بشه، امکان داره بعداز رفع این مشکلات داخلی،رنگ پوست به حالت اولش برگرده یانه؟

سلام الیزابت جون 

طبق دستور دارو های که گفتی مکمل کلسیم مصرف کنیم من قرص جوشان کلسیم سان لایف ۵۰۰میخورم روزانه بعضی وقتا دوتا بنظرت کافیه ؟🔎یا باید مکمل بگیرم اگ اینطوره ی مکمل کلسیم بهم معرفی کن.🙏🏻

🔎‌سوال دومم اینه که بنظرت مکمل امگا ۳خوبه مصرف کنم؟

راستی ی چیز دیگه که خیلی مهمه برام ازت بپرسم

گفته بودی که برنج سفید کم بخورین حالا من به کل قطع کردم و برنج قهوه ای میخورم اما خیلی برام تکراری میشه🥺

من کامل لبنیات قطع کردم حتی ی ذره هم نمیخورم آیا درسته خانوادم میگن تا کی میخای اینطور زندگی کنی ت😂و الان هیچ چیزی جز  سبزیجات  برنج قهو ه ای و گوشت کم چرب الان طوری شده که مامانم ی غذا درس میکنه خودم ی غذا😂

مرسی عزیز دل 

سلام الیزابت جون  طبق دستور دارو های که گفتی مکمل کلسیم مصرف کنیم من قرص جوشان کلسیم سان لایف ...

امگا ٣ براى پلى كيستيك خيلى خوبه. خودتون رو تحت فشار مواد غذايي نذاريد. منم يه مدت كه اينطورى خودمو تحت فشار قرار ميدم بعدش يهو شروع ميكنم به خوردن غذاهايي كه نبايد بخورم. اهسته و پيوسته بهترين راه حله. البته اين چيزا تجربيات منه.

سلام الیزابت جون  طبق دستور دارو های که گفتی مکمل کلسیم مصرف کنیم من قرص جوشان کلسیم سان لایف ...

منم مثه شما یکسال و نیمه اینجوریم کلی کاهش وزن شدید پیدا کردم ۱۵ کیلو وزن کردم قبلش ۶۰ کیلو بودم که ایده آل بود😪

دوست عزیز الان وضعیت جوشاتون چطوره؟کامل از بین رفته یا بعضی وقتا جوش میزنید

خواهش میکنم هرکسی که این متن منو میخونه لطفا به من کمک کنه من در کنار مصرف دارو و کنترل تغذیه و نزدن هیچ کرم حتی ضد آفتاب پوستم خوب میشه اما گهگاهی جوش میزنم  من به جوشم دست میزنم یعنی با دیدن یه دونه جوش دنیا رو سرم خراب میشه  قبل از اینکه ااین متن بنویسم به جوشم دست زدم و الان خیلی هم عذاب وجدان دارم چه راهکاری رو بهم پیشنهاد میدین ؟با تشکر❤️😭😔😡

سلام عزیزم ،من چندروزپیش داشتم درموردزینک تحقیق میکردم که مصرفش به مرورباعث کمبودآهن وسلن دربدن میشه

من چون اینوفولیک نمیخورم،لازمه قرص آهن بخورم،واینکه سلن موجوردرمولتی کافیه

وکیست هابرن،مادوز کروم وزینک روچقدرنگه داریم

سلام دوستای گلم با اجازه

من در بلو بانک ثبت نام کردم و کارتمم به دستم رسید حالا هرکسی مایله برای گرفتنش نیاز به کد معرف داره فقط برای پنج نفر میشه ازش استفاده کرد

اینم کد معرف 👈🏻👈🏻MFT5DQ

بلو بانک  کارت هوشمند💳 

دیگه نیازی نیست بری بانک 

اول اینکه فهمیدم این عارضه یک جور مقاومت به انسولینه در واقع باید قند خون رو بیاریم پایبن. این جمله ...

واقعا مرسی که اینارو گفتی من دیگه روانی شدم از دست جوشام اعتماد به نفسمو از دست دادم دیگه کم مونده افسردگی بگیرم هرچقدرم دکتر میرم یه مدت خوب میشم بعد دوباره عین اول میشه اینی که شما میگی واقعا درسته من وقتایی که شیرینیجات کم میخورم خیلیییییی کمتر میشه جوشام برایه جای جوشم میشه بگس چیکار کنیم جاش ازبین بره؟خیلی عمیق نیست ولی جا گذاشته