2777
2789
عنوان

داستان من با جوش های صورتم و تخمدان پلی کیستیک با تجربه هایی که کسب کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 395422 بازدید | 2283 پست
سلام عزیزم ببین بیوتین باعث جوش میشه پس اگه با جوش مشکلی نداری استفادش کن. هورمون مردانه داروی شیمیا ...

خیییلییی ممنون عزیزدلم.....بنظرت پلی کیستم

هیچوقت قوی نمیشوی تا زمانی ک قوی بودن و قوی ماندن تنها انتخابت باشه🙂متاهل ❤💍دوستام بهم میگن بهترین مشاوره بد اخلاق دنیا 😐تجربه نشون داده تو هر طور باشی مردم طور دیگه ای فکر میکنند ؛پس خودت باش دنيا "اصالت" را ستایش میکند!🙂❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کیست سینه من از وقتی تنبلی گرفتم در اومد،الانم دوتا شد.هی سونوگرافی بده خسته شدم،

جراحی میکنن؟یا بیخیالش شم؟

بردم یه دکتر متخصص جراحی سرطان گفت یه سونو تو جایی مطمن بده نیاز ب جراحی نداره،وقتی جراحی نمیکنن چرا همش سونوگرافی میدن.

همون گل مغربی ویتامین ای بخورم نگرانش نباشم؟؟

سلام وقت همتون بخیر با اجازه از مدیر الیزابت جون ی سوال داشتم از همه بچه های که این تاپیکو خوندن ا ...

سلام من مدت حدود ۱۰ روز هست که اینوفولیک بعلاوه دوسه تا قرص(اهن و گلای وانس و اسپیرونولاکتون) میخورم نمیدونم بخاطر اینو فولیک به تنهایی هست یا نه ولی دوسه تا جوش بزرگ زده بودم خوب شدن.

البته روشون هم ضدجوش میزدم ، اما وقتی مشکل داخلیه ضدجوش ب تنهایی اثر نداره.

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

استارتر من چند روزه كه تو تاپيكت هستم.ممنونم بابت اطلاعاتت. من ٥ ساله اسپيرو ميخوردم و جوشام رو كنترل كرده بود و مشكلى هم باهاش نداشتم اما ريزش مو همچنان داشتم.  بعد سه ماه سپترون خوردم ريزش موهام قطع نشد. و بعد از سه ماه پريود نشدم و مجبور شدم باز سپترون رو شروع كردم. الان ماه دومم و بازم ريزش موهام هست. ميخوام مكمل هارو شروع كنم چون سپترون حالمو بد ميكنه. حالت تهوع و كج خلقي و انگار تو اين دنيا نيستم اما تو يه مورد ترديد دارم. در كنار مكمل ها  بازم اسپيرونولاكتون رو ادامه بدم؟ و اگر اسپيرو بخورم ميتونم  همراهش ميشه اگنوگل يا گياه گل مغربي بخورم؟ يا اصلا اسپيرو بذارم كنار و فقط به همين مكمل ها و اگنوگل رضايت بدم. 

سلام الیزابت جون مرسی خاهری که جوابمو دادی ببخش همش سوال میپرسم خیلی بزرگواری کردی 

این جوشا تمام زندگی منو تحت الشعاع قرارداده و یجورایی وسواس فکری گرفتم بخاطر همینه میگم مطمئن شم 

ولی شما درست میگی باید امتحانش کنم ببینم پاسخ بدنم چیه 

در کل از ت بینهایت سپاسگذارم هم بخاطر اینکه آگاهمون کردی هم خیلی متواضع جواب میدی اجرت با امام حسین ❤️

الیزابت جان شما با کیست سینه چیکار کردین؟ درمان کردین یا هنوز هست؟

عزیزم کاملا رفته و دیگه نیستش. ولی یمدت روغن گل مغربی و ویتامین ای هم استفاده کردم

زندگی را باید قدر بدانیم....... مبادا که ز دستان زمان کوچ کند 😍🤗
استارتر من چند روزه كه تو تاپيكت هستم.ممنونم بابت اطلاعاتت. من ٥ ساله اسپيرو ميخوردم و جوشام رو ...

اسپیرو حتماااا ادامه بده چون بهت ساخته ممکنه یهو بزاری کنار جوشا حمله کنن 🙊🙊🙊

میتونی ۲ ۳ کیلو اضافه کنی ولی بیشتر اضافه کنی مشکلات هورمونیت بدتر میشه. اگه افزایش وزنت عضله باشه م ...

سلام الیزابت جان..من تاپیک رو تا صفحه ۳۲ خوندم دیگه بعدش رو فعلا نخوندم گفتم بیام ازتون سوال بپرسم،

اونجایی که گفتین باردارین از ته دل خوشحال شدم که با وجود پلی کیستیک سریع گرفته...من هشت ماهه اقدامم چند ماه پیش رفتم سونو و گفتن تنبلی دارم...یه ماه پیش یه ماما بهم گفت روزی دوتا ویتاگنوس بخورم و سنابتیک و یه متفورمین همراه غذا و از روز پانزدهم تا ده شب دوفامد و عرق فراسیون..متاسفانه این ماه نتیجه نگرفتم ولی من صورتم جوش زیاد میزد این ماه تاثیر داروها بود جوشا خیلی کمتر شد...میخواستم ببینم دیگه چیا مصرف کنم که این ماه نتیجه بگیرم؟؟پودر اینوفولیک با این داروهایی که میخورم تداخل نداره؟؟؟اینروزا کارم شده گریه تو شهر غریبم هیچکسو ندارم غیر شوهرم.

سلام الیزابت جان..من تاپیک رو تا صفحه ۳۲ خوندم دیگه بعدش رو فعلا نخوندم گفتم بیام ازتون سوال بپرسم، ...

نه عزیزم تداخل نداره خیلیم عالیه تخمدان رو فعال میکنه یکی دوماه صبر کن اگه بازم نتیجه نداد ویتکس آمریکایی از آمازون سفارش بده یکی از دوستام بعد کلی نازایی باهاش باردار شد اگه خدایی نکرده بازم جواب نگرفتی بفکر داروهای شیمیایی و روش های کمک بارداری باش

نه عزیزم تداخل نداره خیلیم عالیه تخمدان رو فعال میکنه یکی دوماه صبر کن اگه بازم نتیجه نداد ویتکس آمر ...

دارو شیمیایی میگن فعلا زوده و ممکنه برام کیست بیاره....پودرشو از کجا بگیرم؟؟؟و اینکه سیناتیک به نظرت خوبه؟؟؟ویتاگنوس ینی خیلی به درد بخور نیس؟؟؟