2777
2789
عنوان

داستان من با جوش های صورتم و تخمدان پلی کیستیک با تجربه هایی که کسب کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 395422 بازدید | 2283 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دوستان 

کسی فینستراید و گلو کوانس مصرف کرده 

دکتر بجای اسپیرونولاکتون برام فینستراید نوشت چون اسپیرونولاکتون آب داخل بدنم نذاشته بود

الان درباره فینستراید خوندم انگار عوارض بدی داره 

کسی تجربه ای داره 

من واقعا از این همه دکتر رفتن داروهای جور واجور خوردن خسته شدم😪😭😭

سلام دوستان  کسی فینستراید و گلو کوانس مصرف کرده  دکتر بجای اسپیرونولاکتون برام فینسترای ...

عزیزم من دو دوره خوردم دوز۵ رواماتاثیربدی ندیدم

چرابجاش ازپروست یاساوپالمتواستفاده نمیکنی عوارض فیناسترایدرونداره

عزیزم من دو دوره خوردم دوز۵ رواماتاثیربدی ندیدم چرابجاش ازپروست یاساوپالمتواستفاده نمیکنی عوارض فین ...

روی موی زاید و جوش هم تاثیر داره 

نمیدونم والله اینقدر دکتر از عوارض نخوردن این داروها و بی تاثیر بودن مکمل ها گفتند که افسردگی گرفتم🥺😭

سلام 

دکترم ، دکتر نخعی تهران ، من بخاطر زیبایی پوستم رفتم پیششون ، کمی جوش زیرپوستی دارم و قبل پریود چندتا جوش میزنم ، دوست داشتم پوستم صافه صاف باشه ، ایشون  برام قرص اسپیرونولاکتون ۱۰۰  ، شبی نصف تجویز کرد 

به نظرتون ارزش داره این قرص هورمونی رو استفاده کنم برای صاف  و‌بدون جوش شدن پوستم ؟؟؟ یا نه اونقدر ضرر نداره و برای یه مدت امتحانش کنم ؟؟ 

البته قصد  بچه دارشدن هم ندارم 

سلام من حدودا دوماه که این مکمل هارو استفاده میکنم، کرومیوم ۲۰۰ روزی سه تا ،زینک ،مولتی ویتامین،کلسیم،ویتامین دی ،پودر اینوفولیک،کپسول که عصاره ی نخل اره ای هستش ،ولی تاثیری ندیدم متاسفانه و کلافه شدم ،قصد دارم همون اسپیرونولاکتون بخورم 

سلام من حدودا دوماه که این مکمل هارو استفاده میکنم، کرومیوم ۲۰۰ روزی سه تا ،زینک ،مولتی ویتامین،کلسی ...

منم دوماهو نیمه مصرف میکنم و تاثیری ندیدم به اسپیروهم حساسیت دارم

سلام بچه ها 

منم پی سی او دارم الان ۳۷ سالمه از وقتی یادم میاد بدون قرص پریود نمیشدم

خیلی مطالعه کردم 

و به یه نتیجه رسیدم برای جوش

این که ماها که تخمدان پلی کیستیک داریم کبدمون ناخوداگاه حالا یا بر اساس قرصای جلوگیری که واسه کیست میدن دکترا یا خود به خود به خاطره بالا بودن انسولین تو خونمون چرب میشه

فقط تمرکزتونو بزارین رو پاکسازی کبد

هم جوشاتون خیلیییی بهتر میشه

شایدم کاملا خوب بشه

هم کیستتون

هم حالتون

مکمل نخورین 

اکثر مکملا برای کبد بده

و کبد و چرب تر و حالتونو بد تر میکنه

من کسی ام که یخچالم خونم یه طبقه ش همیشه پر از انواع ویتامین بود 

جواب نمیده بچه ها

به کبد تون برسین

چون مرکز سم زدایی بدن کبده