الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یبار داشتم با شوهرم شوخی میکردم از سر و کولش بالا میرفتم نشسته بودم رو کلش دیدم مامانش نرفته بیرون یهو از اتاق اومد بیرون گفت نکن بچمو یچیزیش میشه مگ بچه ای و...😑😑😑😑😑
من تازه عقد کرده بود بلند شدم با قر راه برم جلو پدر شوهر و برادر شوهرام...بعد یه لیوان رو زمین بود با پا زدم محکم خورد به اپن گفت شپرق..اونام خندیدن ..دیگه روم وا شد
دیو ها وجود دارند من دیو ترسناکی به نام افسردگی میشناسم..بعضیا بدنشون ویتامین شعور کم داره ..کاربر قدیمی ام انقد منو نترکونین😠
من یه بار پدرشوهرم ناهار خونمون بود بعد نهار من تو اشپزخونه داشتم جمع میکردم اینم خدافظی کرد که بره شوهرم گفت منم میرم باهاش تو پارکینگ صدای درو که شنیدم لباسمو باز کردم گفتم آخیش رفت شروع کردم آهنگ خوندن یه قررری هم دادم خدا برا هیشکی نیاره دیدم پدرشوهرم در توالت رو باز کرد اومد بیرون وااای منم باهاش رودروایسی داشتم یعنی به معنای کلمه مرررررردم😐😐😐
یه بار توی تلگرام اون اوایل که نمی شد پیامو بعد از فرستادن پاک کرد دستم خورد یه استیکر مثبت ۱۸ واسه پدرشوهرم فرستادم خعععلی داغون بودااا یه چی میگم یه چی می شنوی وای آبروم رفت اونم دید ولی به روم نیاورد😬😬