2777
2789
عنوان

بهترین مرکز برای ای وی اف

19736 بازدید | 67 پست

سلام دوستای گلم, روزتون بخیر..  من باید ای وی اف کنم خواستم ببینم بهترین مرکز برای این کار کجاست؟؟ کم یا زیاد بودن هزینش واسم فرقی نداره فقط میخوام خوب باشه ک بار اول جواب بگیرم, خودم مشکلی ندارم..  و اینکه چ روزی از سیکلم برم ک ازمایشات اولیه رو انجام بدم..  لطفا هرکس میدونه راهنماییم کنه 😘😉

من و عشق جانم 💑 منتظر اومدن یه کوچولو تو زندگیمون هستیم 😉 لطفا واسه اومدنش یه دونه صلوات میفرستید؟؟  ممنونم دوستم 😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو مطب مراکز شلوغ و اذیت کنندست مطب بری میری بیمارستان انتقال میدی

عروس کوچولو مطب کجا برم؟  کدوم شهر ؟ منظورم اینه ک مطمئن هست ک ادم نتیجه بگیره,؟؟ 

من و عشق جانم 💑 منتظر اومدن یه کوچولو تو زندگیمون هستیم 😉 لطفا واسه اومدنش یه دونه صلوات میفرستید؟؟  ممنونم دوستم 😊
دکترتو تحقیق کن انتخاب کن من تهرانم

شما ای وی اف کردی؟؟  ب نظرتون کدوم دکتر خوبه؟  

تهران مرکز ابن سینا . ۰۲۱۲۳۵۱۹

عزیزم شما ای وی اف کردی؟؟  میتونی برام توضیح بدی چ روزی از سیکلم برم واسه ازمایشات ؟ یا مهم نیست ؟؟ 

کلینیک سارا دکتر برجیس

دوست عزیزم تحقیق کن بعد ی دکتر خوب برا خودت انتخاب کن این دکتره کارش عااااااالیه همه پیشش جواب گرفتن 

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
کلینیک سارا دکتر برجیس دوست عزیزم تحقیق کن بعد ی دکتر خوب برا خودت انتخاب کن این دکتره کارش عاااااا ...

سمیه جان کدوم شهره این دکتر؟؟ توی کدوم بیمارستان یا کلینیک؟؟ 

عزیزم شما ای وی اف کردی؟؟  میتونی برام توضیح بدی چ روزی از سیکلم برم واسه ازمایشات ؟ یا مهم نیس ...

من بچه اولمو ای یو ای کردم بار اولم گرفت. زیاد دیدم کسایی که با ای وی اف و میکرو باردار شدن. اینکه اول خدا باید بخواد. 

شما باید تماس بگیری برای بار اول بهت نوبت میدن خودشون بهت میگن کی بری و چجوری. اون موقع یادمه تیمی کار میکردن یعنی هر سری یه دکتر شما رو ویزیت میکرد خوبیشم اینه هر چی ازمایش و سونو و اینا داشته باشی تو خود مرکز میتونی انجام بدی دیگه الاف بیرون نمیشی

من بچه اولمو ای یو ای کردم بار اولم گرفت. زیاد دیدم کسایی که با ای وی اف و میکرو باردار شدن. اینکه ا ...

به نظر من برای درمان ناباروری به مراکز درمان ناباروری مراجعه کنین خیلی بهتره