2777
2789
عنوان

دارم نابود میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 887 بازدید | 50 پست
حتما عزیزم خیلی ممنون ازت

خواهش میکنم خانمی

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر من همه این خانمها همشون بلا استثنا یه مشکلاتی دارن تو زندگیشون هم اونایی که پولدارن هم اونایی که شوهرشون یه کارگر سادس. بجای طلاق گرفتن صبرتو ببر بالا توکل کن بخدا میتونی وقتایی که همسرت عصببه سربع اونجا رو ترک کنی و خودتو مشغول یکاری کنی  برای بیمارس بچت هم اینم بگم که خدا رو شکر بچت ناقص نیست نقص عضو نداره . عقب مانده نیست و نیاز به پوشک شدن نداره.  سرطانی نیست کهشب روز جلوی چشمات اب شدنش ببینی.ما انسانها گاهی وقتا واقعا فقط مشکل خودمون میبینیم و انقدر بررگش میکنیم که اخرین راه انتخاب میکنیم  مثل طلاق چون خیالمون راحت میشه که دبگه میرم و راحت میشم درصورتی که مطمعنا بعد طلاق مشکلات بیشتر وبیشتر میشه. اره عزیز م  هرکسی دردش تو خونه خودش یه مادر چقدر میتونه بی رحم باشه که بچو به این راحتی کنار بزاره برای آسایش خودش . بیشتر فکر کنیم و عاقلانه تر تصمیم بگیریم.

مناز امام حسین و حضرت عباس و با دعاهای شماها حاجتم گرفتم  خدایا شکرت انشالله همتون حاجت روابشین
خواهر من همه این خانمها همشون بلا استثنا یه مشکلاتی دارن تو زندگیشون هم اونایی که پولدارن هم اونایی ...

ایکاش بیرحم بودم میتونستم بر م چون تو این سالها کلی مریضی گرفتم و پیر شدم

وفقط کسی میتونه در کم کنه که همچین مشکلی داره

واسه شفای پسر اوتیسمی من یه صلوات مهمونم کنید