2777
2789
عنوان

من یکی دارم دیونه میشم ایا شوهرم حق داره یانه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1439 بازدید | 86 پست
خب میگفتی بردم همون دکتر_فکرکنم با این تفاسیر شوهرت حق داره🤕🤕🤕

شوهرم میگه نباید بذاری بفهمن سرماخورده

ولی خب از بس‌میگن بیا اینجا چیز بدیم نیس والا بخوام قایم کنم میگم مامان سرماخورده نمیام تا بهتر بشه این مسائل پیش میاد

گفتم ولی بابام کارایی که من میکنم و قبول نداره 

مثلا دکتر شخصی قبول نداره

گروه سبز:وزن شروع رژیم‌ ۸۸🙈۹۸/۳/۱۵    وزن فعلی ۶۲/۸۰۰   روند کاهش چالشم ۶۵/۲۵۰》۶۴/۸۰۰》۶۴》۶۳/۳۰۰》۶۲/۸۰۰     وزن هدف اول۶۰🔒             هدف طلایی ۵۸💪        قد ۱۶۷    ممنونم ازتاپیک بامدادخمار عزیزم ودوستای مهربونم      ارتقا از‌ گروه ابی به سبز💃⭐
خب حق داره رابطتو کم کن چ وضعشه حالا اگه مادر شوهرت اینجوری بود تاپیک میزدی مادرشوهرم اسایش نزاشته ...

قربون دهنت😄😄😄😄

شب شب شعر و شوره شب شب ماه و نوره با یار قرار گذاششششتم دیر کرده راهش دوره(با ریتم بخون دلبندم)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دو بدبختی ایرانیا وابستگی و مهر طلبی

اگه موافقی از لایکت ممنون میشم، اگه مخالفی از اینکه ریپلای نمیکنی!من از جر و بحث متنفرم دوست مخالف!اینجا هم مثل شما دلم میخاد نظرمو بگم حتییییییی اگه مخالف شماست!دقت کن پس!

خودت راضی هستی از اینکه این همه زنگ میزنن ؟؟

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!

درسته از روی محبته ولی شوهرش یکجایی کم میاره_آدما ازدواج میکنن تا مستقل بشن_الان خانم خودش رویک لحظه جای شوهرش بزاره تاکجا اجازه میده خانواده شوهرش انقدردخالت کنن واگه دخالت کنن حسش چیه

شوهرت حق داره خب

اگر خانواده ی اون این کارو می کردن، صد در صد تو هم عصبی میشدی. یه ساعاتی توی روز مخصوصا وقتی شوهرت هست تلفنت رو جواب نده، بعدا بزنگ بگو بچه خوابه به خاطر اون جواب نمیدم

که خیلی جلوی شوهرت به چشم نیاد اینقدر زنگ زدنشون.

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ                وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙

به نظرم شوهرت حق داره.جاتونو برعکس کن بچت مریضه مامان بابای اون اینجوری میکنن چه حالی میشی؟

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خوشنود باشی و ما رستگار.میشه واسه زندگیم یه صلوات بفرستید💚
شوهرم میگه نباید بذاری بفهمن سرماخورده ولی خب از بس‌میگن بیا اینجا چیز بدیم نیس والا بخوام قایم کنم ...

عزیزم درسته خانوادته ودوسشون داری منم همینجوربودم ولی الان هفته ای یک یادوبارمیرم خونشون با اینکه فاصلمون هم زیادنیست

خب حق داره رابطتو کم کن چ وضعشه حالا اگه مادر شوهرت اینجوری بود تاپیک میزدی مادرشوهرم اسایش نزاشته ...

میدونم همه از مادرشوهر مینالن من اینجور میدونمم هر کدوم میگفتن ازسر دلسوزی میگفتن ولی خدایی باید یکم دخالتشو نو کم کنن

بخدا من اونجوری نیسم تاپیکی بزنم در مورد مادرشوهر اینا ولی ببین چقدر خسته شدم که تاپیک زدم درمورد بابا اینا خودممم😐

گروه سبز:وزن شروع رژیم‌ ۸۸🙈۹۸/۳/۱۵    وزن فعلی ۶۲/۸۰۰   روند کاهش چالشم ۶۵/۲۵۰》۶۴/۸۰۰》۶۴》۶۳/۳۰۰》۶۲/۸۰۰     وزن هدف اول۶۰🔒             هدف طلایی ۵۸💪        قد ۱۶۷    ممنونم ازتاپیک بامدادخمار عزیزم ودوستای مهربونم      ارتقا از‌ گروه ابی به سبز💃⭐
حق داره یانه؟ شما تصور کن همین رفتارو خونواده همسرت بکنه چقد کلافه میشی

بخدا خودمم دارم از دست رفتارشون کلافه میشم تلفنم چند بار یکبار جواب میدم