2777
2789
من خیلی عاشقم ولی کادو ندادم تا حالا بخرم یعنی؟

نمیدونم ولی من هدیه دادنو دوس دارم خودم

اگه چیزی ام نگرفتی تو خونه تدارکات ببین 

بزار ذوووق کنه تا حالام نکردی میگی

میشه منم مامان شم  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😍😍همین چیزای کوچولو خیلی بهترن 

اره شوهرم زیاد از،لاک زدن خوشش نمیاد بعد من هفته پیش همین طوری گفتم دوستدارم برام اومدنی لوازم ارایش لاک اینا بخری اخه شوهر خواهر شوهرم این طوریه حتی براش لباس زیر هم میخره  و امروز دیدم لاک خریده واقعن خوشحال شدم ولی گفت تو عروسی ها بزن فقط😍

من منم واسه من مهم خودمم مهم نیست تو کی هستی یاد بگیر همیشه اول ب خودت احترام بزاری احترام پیش از حد خوبی پیش از حد ممنوع اگه ی موقع بخاطر احترام ب کسی از حق خودت گذشتی بدون اول بخودت بی احترامی کردی خوبی هیچ وقت یاد کسی نمیونه پس انقــــــــد خوب نباش بزار کمی بفهمن که میتونی بد باشی اونوقت پیش همه خوبی😊 ببخشید طولانی شد

من و شوهرم قبل ازدواج خیلی ولنتاین بازی میکردیم ولی تو این دو سالی که ازدواج کردیم معمولا من کیک میپزم اونم بهم پول میده مثلا برم فلان چیز بخرم واسه خودم. ولی امسال میخوام براش یه پیرهن چهارخونه بخرم خوشحال میشه 😋

من امروز تولدم بود شوهرم تولد گرفت ولی کادو نداد گف دستم خالیه ولی پول دستم بیاد هرچی بخوای میخرم بر ...

دلت برا من بسوزه 😂که تبریکم نمیگه 

خیلی دوس داریم همو ولی نمیدونم چرا ازین کارا نمیکنیم 

دلت برا من بسوزه 😂که تبریکم نمیگه  خیلی دوس داریم همو ولی نمیدونم چرا ازین کارا نمیکنیم

ب دل نگیر مردا نمیتونن محبتشونو عملی ابراز کنن من تو این ۷ سال این اولین بار بود تولد گرفت🙈😁