2777
2789
عنوان

خدای من تو صدای منو میشنوی؟! چقدر هی بگم خدا خدا خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 675 بازدید | 84 پست
شوهر من میاد ساکت ساکت میره پای پی وی من شامدمیارم میخوریم بعد فیلم میذاره با منم اصلا نمی حرفه فقط ...

آره مثل همسر من اونم هیچ حرفی باهام نمیزنه خیلی خشک و رسمی اگرم چیزی بگه زود بحث بسته میشه 

گاهی ام حرف از طلاق میژنه ولی هرگز رو اینکه بیاد بگه خوب بشیم زندگی کنیم نه 

رابطه هم نمیخواد و نداریم محبتم میکنه سرد رفتار میکنه شوهر من طلاقم نمیخواد نمیدونم دردش چیه میخواد ...

باز خوبه محبت می‌کنه و رابطه دارین ، شوهرت یکم سرده فقط سعی کن جذبش کنی حیفه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باز خوبه محبت می‌کنه و رابطه دارین ، شوهرت یکم سرده فقط سعی کن جذبش کنی حیفه

نه بابا محبت نمیکنه میگم محبت میکنم سرد رفتار میکنه 

رابطه هم نداریم

تازه واسه من خیانت بدیم کرده

من ولی تلاشمو میکنم

خدای مهربان به قلب کسی که الان به پیامبرت دورد میفرسته (صلوات)آرامش عطا کن.منو دعا کنید
خیلی ناراحت شدم،انشالله خدا بهت صبر بده و اتفاقای خوب واسه تو و پسرت بیفته از اول باهات مشکل داشت؟چ ...

مرسی گلم 

آره از اول سرد بود بعد ۶ ماه گفت نمیخواد منو اما جدی نگرفتیم جدی گرفته نشد بچشو دوست داره مثل من نیست اما اگر پای کسی بیاد وسط بچشم نمی‌خواد

بهت گفته دوستت نداره یا خودت حدس میزنی میخواد طلاقت بده؟

ما 6ماهه سر خیانتش قهر بودیم و تامرز طلاق رفتیم البته دادگاهی نشده بودیم

مهریه اجرا بود که یهو اومد گفت بیا برگرد و اصلا طلاق نمیدم وعوض شدم

منم برگشتم البته تعهد گرفتم محضری که ماشینش بنامم شه هر وقت بخوام

برگشتم مدتیه ولی رفتارش اینجوریه سرد و بی روح

خدای مهربان به قلب کسی که الان به پیامبرت دورد میفرسته (صلوات)آرامش عطا کن.منو دعا کنید
شوهرت از این ی خسته شده،؟تو غر زدناش و دلایلش واسه طلاق و بهونه هاش چی میگه؟

هیچی ... میگه از من متنفره از اولم منو نمی‌خواسته...

تحمل می‌کرده 

از خانوادمم بدش میاد

ما 6ماهه سر خیانتش قهر بودیم و تامرز طلاق رفتیم البته دادگاهی نشده بودیم مهریه اجرا بود که یهو اومد ...

باز خوبه یه چیزی گرفتی من که هیچی ...

این مردا آدم نیستن حیف ماها

نه بابا میگه علنا حالش ازم بهم میخوره ... میگه ازم متنفره  پیش همه گفته من نمیخوام زنمو  ...

میدونی مثلا شوهر من میگه غر میزنه زنم حرف گذشته میزنه بهم شک داره همش حرف تیکه دار میزنه

منم سعی کردم دیگه چیزی نگم پا پیش نشم

بلکه فرجی شه