2777
2789
عنوان

خدای من تو صدای منو میشنوی؟! چقدر هی بگم خدا خدا خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 675 بازدید | 84 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم هیچ کار خدا بی حکمت نیس شاید اگ طلاق بگیری زندگی بهتری داشتع باشی یا شاید دوبار ازدواج کنی و ...

نمی‌دونم 

دیگه هیچی رو نمیفهمم

من براش میمیرم

من خیلی زحمت کشیدم خیلی صبور بودم 

اما انگار هیچ جای زندگیش نیستم ...

فکر میکنم بهتری نخواهد بود 

نه ...یکم سرد بود فکر کردم خجالتیه ! اما خوب بود  منزوی بود

سنتی ازدواج کردید 

الان کلا حرف حسابش چیه این که نمیخواست چرا پس اومد خواستگاری 

میشه برا حاجت دلم یه صلوات بفرستید تمنا میکنم 💟

متاسفم....الهی به حق این شب عزیز خدا ارامش به دلت بده عزیزم..😔😔😔..انشالله که شوهرت سر به راه بشه 

خدایا شکرت به خاطر نعمت فرشته کوچولویی که تو دلم گذاشتی💖💜💟 خداجونم تو رو به حق فاطمه زهرا دامن همه منتظرا رو سبز کن الهی آمین 🌹🌹
تو بچه داری به این فکر کن زندگی که با زجر و زحمت ساختی قراره دستی دستی بدی به یه زن دیگه   ...

من دیگه چرا باید به این چیزا فکر کنم ؟! 

عمرم خیلی با ارزش تره خیلی ...

دختره هم پسش زده

ببین عزیزم ؛ 

شبا که میاد خونه ؛ براش تیب بزن ؛ شامی که دوس داررو براش درست کن ؛ دسر مسر درست کن ؛ باهاش مهربون باش 

عزیزم شاید خدا داره امتحانت می‌کنه سعی کن از امتحان خدا به خوبی بربیای تا خداهم کمکت کنه.

توی این دوران فاطمیه خیلی خوبه که نذر کنی .

صبر هم داشته باش عزیز دلم 

منم برات دعا میکنم💋

من دیگه چرا باید به این چیزا فکر کنم ؟!  عمرم خیلی با ارزش تره خیلی ... دختره هم پسش زده

میدونم چی داری میگی میفهممت کاملا الان از رو سر عصبانیت و لج داریاینارو میگی ولی تو ازش یه بچه داری والله شاهده که اگر بچه نداشتی همین الان پیشنهاد میدادم جدا شی  ولی  تو بفکر اون باش شوهرت یه غلطی کرده که مطمئنا سرش به سنگ میخوره با بچت زندگیتو کن تووخونه خودت  فکر کن اون یه عابر بانکه  طلاق برای مادر فرزند سخته خیلی