2777
2789
عنوان

پدرشوهرم بم گفت وظیفت بچه اوردنه😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 4135 بازدید | 167 پست

سن بالام دوس داره 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️خاک عالم بر سرش

روزی که دختردار بشمبه دخترم میگم منتظر نباش کسی خوشبختت کنه،خودت برو دنبال خوشبختی...بهش میگم دخترم تو قراره روزی مستقل بشی...من نمیخوام بهش بگم که آخرین مرحله موفقیت یک دختر توو مملکتمونعروس شدنو خونه بخت رفتنه!!!نمیخوام دم به دیقه تو گوشش بخونمقراره روزی مادر بشی...بهش میگم عروسکم تو قراره انسان موفقی بشی و تو این راه نیازی نداری که عروس بشی،احتیاجی نداری مردی با اسبی سفید و این چرت و پرتا بیاد دنبالت!مشکل ما اینه که تو گوش بچه هامون از کودکی هی میخونیم؛هی تکرار میکنیم که نهایتا یکی میاد میگیرتت!«باور کنید موفقیت یک بانو در گرویعروس شدن و مادر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه بار تو کامنتای اینستا خوندم میگفتن خیلی معذرت میخوام که واضح میگم چون کاربلده وخودش میدونه چیک ...

اره دیگ ۵۰ سالشه

حتما ۵۰۰۰۰۰۰۰۰ دفه توسط افراد مختلف امتحان شده

کار بلده امتحانشو پس داده حتما😥

وقتی دعوا داری منو ریپ نکن من متاسفانه بد دعواییم قطع میشیم باهم
وقتی اینو گفت دیگه قفل کردم . از عصر تاحالا های های دارم گریه میکنم

بگو میخواس از یه زن ۵۰ ساله بچه دار میشه اون دنبال یه چیز دیگ بود ک براش فراهم بود ولی سیرمونی نداش ذاتش خرابه ریشش خرابه

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.
وقتی اینو گفت دیگه قفل کردم . از عصر تاحالا های های دارم گریه میکنم

گریه نکن خاک تو سرشون ک پدر و پسر بیشعورن . 

توقع داری چی بگن ؟ من یبار ب برادرشوهرم گفتن شماره زن دیدم رو گوشی شوهرم ولی نشستم سر زندگیم برگشت گفت برو ببین کجا کم گذاشتی ! منم هنگ کردم ک گفت ولی واگذار جدم کردم حرفشو هم خودش جوانه هم بچه داره گفتم سرش میاد یه روزی یاد حرفش میفته . ولی الان ک ۱ سالی گذشته از حرفش دارم فکر میکنم میبینم چاره ای جز زدن این حرف نداشته خاک توسرش . 

شما هم خوب کردی برگشتی خونه پدرت . تحت تاثیر حرفای اینجا نباش . حتما برو پیش مشاور 

الان من دیگه قید همه چیو زدم اومدم خونه پدرم . خانوادمم در جریان گذاشتم و تصمیمم جداییه . حالا امروز ...

بايد ميگفتي يعني براي بچه دار شدن بايد ميرفته با يه خانم بالاي پنجاه سال !!  باز اگر بين 30 تا 40 بود ميشد گفت خيانت كرده كه مثلا صيغه ش كنه بچه دار شه . آخه با يه زن يائسه هم مگه قايم باشك بازي ميكنن !!

الان من دیگه قید همه چیو زدم اومدم خونه پدرم . خانوادمم در جریان گذاشتم و تصمیمم جداییه . حالا امروز ...

😑 حالا زنای 50 ساله براش بچه میارن؟ 

چه توجیه احمقانه ای کرده 

تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه  ... حالا تا ببینیم...   
میخام فردا زنگ بزنم شوهرم هرچی ک لایق خودشو خانوادشه بارش کنمو دیگه تمام

مطمئن باش اون چیزیایی میگه که حال تو بدتر میشه

زنگ نزن

برات مهم نباشه

به هیچ عنوان تو  جوابشون رو نده

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!