2777
2789
عنوان

بتای کم

104 بازدید | 17 پست

سلام دوستان 

موعدم 29 دی بود که نشدم و بی بی زدم مثبت شد 

دیروز رفتم آزدادم 57/87 عدد بتام بود 

صبح دکتر بودم گف 5 شنبه دوباره تکرار کن 

مشکلم اینه لکه دارم در حد لکه های قهوه ای 

دکتر گفت ممکنه لک لانه گزینی باشه تا ازمایشو تکرار نکنی نمیتونم تصمیمی بگیرم برات 

یخورده استرس دارم 

کسی مثه من بوده شرایطش؟؟ 

میشه نگید شوشو؟؟ نه واقعا میشه؟؟؟ 😒😒😒

درست میشه ان شاا.. استراحت کن واسترس نداشته باش..

برا منم دعا کن مامان شم

😔من یقین دارم این بار خدا منو دست خالی از بیمارستان بیرون نمیفرسته واین دفه بچمو بغل میگیرم 🙏 بگو الهی آمین 🙏                                 💔 مادر دو فرشته آسمانی💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله عزیزم لقاح دیرصورت گرفته باشه عددباتاریخ مریودی نمیخوره فقط مهمه ازبعدی عددت بالارفته باشه برای من بالارفت والان دوسالشه ان شاالله شماهم همینطوری ضمنا من خونریزی کم وقهوه ای داشتم فکرکردم پریودم دوروز هم نمازنونخوندم خودش قطع شدتوکل به خدا

درست میشه ان شاا.. استراحت کن واسترس نداشته باش.. برا منم دعا کن مامان شم

ای جونم چشم عزیزدلم ب امید خدا 

ان شاالله یه نی نی گوگولی میاد تو بغلت تا زمانی استرس داشته باشی نمیاد یخورده ناز دارن 😘❤️

عزیزم ۴۸ ساعت دیگه تکرار کن اگه دوبرابر شده بود نگران نباش همه چی خوبه ولی اگه خدای نکرده زیاد بالا ...

ممنونم عزیزم ب امید خدا ❤️

بله عزیزم لقاح دیرصورت گرفته باشه عددباتاریخ مریودی نمیخوره فقط مهمه ازبعدی عددت بالارفته باشه برای ...

ان شاالله منم اینطور باشه 

ممنونم ازت ❤️

ای جونم چشم عزیزدلم ب امید خدا  ان شاالله یه نی نی گوگولی میاد تو بغلت تا زمانی استرس داشته با ...

استرس ندارم بخدا فقط به فکرشم اما ۳ ساله منتظرم برام دعا کن بارداری پیش خدا

😔من یقین دارم این بار خدا منو دست خالی از بیمارستان بیرون نمیفرسته واین دفه بچمو بغل میگیرم 🙏 بگو الهی آمین 🙏                                 💔 مادر دو فرشته آسمانی💔
حتما اگه لایق باشم چشم💕

ممنون عزیزم ان شاا.. به سلامتی بغل بگیریش

حتما اگه لایق باشم چشم💕

عزیزم اصلا نگران نباش من خواهرم بعد از ۱۰ روز تاخیر بتاش ۱۵ شده بود اونم کلی استرس داشت ولی بعد چندروز بتاش چندبرابر شد. الانم پسر گلش ۱۱ ماهشه 😍

توکل بر خدایت کن ، کفایت میکند حتما 🥰