2777
2789

سلام  مهربونا  اگر کسی بتونه راهنمایی کنه ممنون میشم

دوسال پیش سزارین کردم دوماهی هست بشدت سمت راست جای بخیه م سوزش داشت حتی از روی شکم هم لمس می کنم سوزش داره سونوانجام دادم نوشته اندومتریوز روی خط سزارین

حالا میخوام بدونم جز خطای پزشکی هست؟چون امشب ۱۱شب وقت گرفتم از دکترم میخوام بدونم قصور از ایشون بوده یا به بدن خودم ارتباط داشته ایجاد شده

اگر کسی هم چنین موردی داشته چکار کرده   فقط عمل راه درمانشه؟

❤️بگذار مهربانی خاصیت توباشد❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نوشته بافت رحم حین بخیه روی خط سزارین میره و اندو ایجادمیشه 

جای بخیه مستعد تشکیل آندومتر روش هست ولی لزومن به خاطر تکنیک عمل نیست

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
پیش دکتر زایمانم میرم  جز معروف های  کرج هستن ایشون  ممنونم بابت وقتی ک گذاشتی عزیزم

قربونت.ایشالا سلامتیت رو بدست بیاری

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
پیش دکتر زایمانم میرم  جز معروف های  کرج هستن ایشون  ممنونم بابت وقتی ک گذاشتی عزیزم

عزیزم شما چکار کردی عمل کردید؟منم مشکل شما رو دارم شش ماه پیش سزارین مردم والان دوست نداری به همین زودی برم زیر بیهوشی دوباره دکتر نگفت چقدر فرصت دارید برا برداشتنش؟ هزینه عمل چقدر میشه دوباره؟ تو این شرایط کرونا با بچه شش ماهه میترسم دوباره برم اتاق عمل

عزیزم شما چکار کردی عمل کردید؟منم مشکل شما رو دارم شش ماه پیش سزارین مردم والان دوست نداری به همین ز ...

سلام عزیزم.شما چکار کردی این آندومتریوزو؟

بدترین نوع دعوا با کسیه که سرعت تایپش از تو بیشتره                     میشوره میذارتت کنار.....اما تو تازه نوشتی احترام خودتو نگه دار