2777
2789

خیلی بهش رسیدم خیلی آدم حسابش کردم خیلی محبت ها کردمو اون نکرد ۱۰ ساله باهمیم همیشه خدا من بهش زنگ و اس میدم ۱ بار بهم زنگ نمیزنه یه بار بهم سلام نمیده یه بار به خاطر فحش هاش معذرت خواهی نمیکنه در کل از سرش زیادیمو بی نهایت خدمتش کردمو اون نکرد و روز به روز طعنه ها کنایه ها فحش ها بی محلی هاش زیادتر شد تصمیم گرفتم محل ندم بهش ولی بلد نیستم کمکم کنین و راهکار بهم یاد بدین ممنون میشم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه روز بهش زنگ نزن.. توی رفتارت باهاش خیلی عادی باش... بذار بفهمه خوبی وظیفه‌ات نیست و بلدی لین‌طوری ...

متاسفانه آدم پرمحبتی هستم محبت کردن از سر و کله ام میزنه بیرون و فوق العاده بشاش و خنده رو هستم ولی باید جلوی هودمو بگیرم زیادی خش بحالش میشه

به هیییبچ بنی بشری نباید زیاد محبت و توجه کرد

بهترین راه اینکه خودت مشغول علایقت کنی...تفریح کنی...با دوستات بری بیرون...لباس خوشگل بپوشی ارایش کنی اهنگ بذاری تو اتاق تنهایی واسه خودت برقصی...واسه خودت گل بخر...اگه خونه گل دارید بگو وقتی من نیستم این گلا سرحال نیستن به من معتادن

امممما به هیچ عنوان نرو تو قیافه و بداخلاقی نکن..اروم و مهربون باش اما به شوهرت محبت نکن...بهشم و بهت محبت کنه و ازش دلخوری

متاسفانه آدم پرمحبتی هستم محبت کردن از سر و کله ام میزنه بیرون و فوق العاده بشاش و خنده رو هستم ولی ...

می‌فهمم عزیزم خودم دقیقا همین‌جورم... بلا نسبت شما مدام نیشم بازه😁😁

دقیقا به خاطر همین اگه یه بار عادی‌تر و معمولی‌تر رفتار کنی کاملا مشخص خواهد بود و قشنگ اذیتش می‌کنه...

💙صدا کن مرا... 
عادی باش تماس نگیر پیام نده مگه در مواقع ضروری وقتی میاد یک سلام بده و برو دنبال کارهات خودتو سرگرم ...

اون وقت خیلی ادامه دار باشه این رفتارام شدید عصبی میشه دفوام میکنه و میگه گم شو خونه پدرت من زن اینجوری نمیخوام

به هیییبچ بنی بشری نباید زیاد محبت و توجه کرد بهترین راه اینکه خودت مشغول علایقت کنی...تفریح کنی... ...

نگو دلخوری ازش

تجربه من میگه هیچی مثل شلوغ بودن سر ادم و ارزش قائل شدن واسه خودت تورو جذاب نمیکنه

اون وقت خیلی ادامه دار باشه این رفتارام شدید عصبی میشه دفوام میکنه و میگه گم شو خونه پدرت من زن اینج ...

خب عزیزم خودت میگی چجوری باشم منم بهت گفتم اگه میدونی خیلی بد میشه هر طور خودت میدونی رفتار کن گلم

می‌فهمم عزیزم خودم دقیقا همین‌جورم... بلا نسبت شما مدام نیشم بازه😁😁 دقیقا به خاطر همین اگه یه بار ...

منم نیشم بازه مدام باهاش شوخی میکنمو سرحالش میکنم ولی اون طعنه میزنه خودشو برام میگیره انگار اون زنه و ناز میکنه منم نازکشش

اون وقت خیلی ادامه دار باشه این رفتارام شدید عصبی میشه دفوام میکنه و میگه گم شو خونه پدرت من زن اینج ...

توام برگرد بگو به درک که نمیخوای شوهری مثل توام بدرد من نمیخوره برو گروت گم کن

اگه جواب نگرفتی از این حرف بیا هرچی دلت خواست به من بگو

خودم مثل تو بودم اما عوض شدم جواب گرفتم

منم نیشم بازه مدام باهاش شوخی میکنمو سرحالش میکنم ولی اون طعنه میزنه خودشو برام میگیره انگار اون زنه ...

اوه انگاری بدعادت شده... فکر کنم با یه بی‌محلی عادی درست نشه چون خودت گفتی دعوات می‌کنه نشون می‌ده الان فکر کرده وظیفته و خودش هیچ وظیفه‌ای نداره... باید ریشه‌ای حل بشه این موضوع. به نظرم با یه مشاور صحبت کن. بذار عمیق‌تر بهتر راه حل بدن..

💙صدا کن مرا... 

۳ ۴  بار تمرین کردم بغلش نکنم محبت نکنم ولی باز یادم رفت همون آش و همون کاسه در حالی که اون احمق منو اصلا بوس نمیکنه سمتم نمیاد بغلم نمیکنه زنگ نمیزنه مدام فحشم میده مسخره میکنه راه رفتن لباس پوشیدن حرف زدنمو