2777
2789
عنوان

تجربیات لیزر موهای زائد بدن

178 بازدید | 27 پست

سلام خانمایی ک لیزر کردید یا الان دارید میرید انجام بدید ، راضی هستید؟ چه دستگاهی بهتره ؟ موهاتون کلا در نمیاد دیگه با فقط کم شده؟ چه شناختی از دستگاهاشون دارید 

ممنون از همه شما

دور گردون گر دو‌ روزی بر مراد ما نگشت                دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور

اره خوبه بعد چند جلسه میره ولی دباره درمیاد ک کم کم از بین میره دسگاه الکساندا فلن از همش بهتره ولی یکم درد داره ک با زایلا پی قابل تحمله

پیش ما مذهب هرکس به خودش مربوط است ما که هستیم مسلمانِ اباعبدلله ...💚
اره خوبه بعد چند جلسه میره ولی دباره درمیاد ک کم کم از بین میره دسگاه الکساندا فلن از همش بهتره ولی ...

شما انجام دادی ؟ دستگاه الکساندرات دکا چطوره؟ 

دور گردون گر دو‌ روزی بر مراد ما نگشت                دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من میرفتم نمیدونستم دایوده میگفتن الکسه اخر متوجه شدم و اصلا هم فایده نداشت الکس کندلا برو خوبه

پس دایود اصلا خوب نیس ، چطوری بفهمم راست میگن و‌دستگاهشون واقعا الکساندرات باشه؟

من فقط صورتو میخوام برم نمیدونم چقدر بشه کرج یه جا رفتم یه دستگاه داشت گفت از کندلا جدید تره کل صورت ...

چقد گرون 😐😐😐