2777
2789
عنوان

خانومای شاغل بیاین درد دل

227 بازدید | 24 پست

شما هم سرکار ازتون به اندازه ی مردا کار می کنین ولی سر مزایا که میرسه چون خانومین کمتر می گیرین؟

الان چون کم مونده به عید قراره بعد از ظهر ها هم دو ساعت بیایم سر کار ما تو اتاق سه نفریم و دو تا آقا و من...

مسئولمون(یکی از آقاها) میگه دو روز هفته رو هم من باید بیام من کل بعد از ظهر ها برنامه دارم .. تازه هرماه هم از اونا کمتر مزایا میگیرم  مطمئنم اگه بیام بازم از اونا کمتر میگیرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید. ولی اضافه کاری و پاداش که جزو قوانین هستن خب

توی اینا تفاوتی نیست

ولی من شرکت خصوصی هستم

اضافه کاری نداریم

تمام شب و روز استخدام هستیم

7/24

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...

توی اینا تفاوتی نیست ولی من شرکت خصوصی هستم اضافه کاری نداریم تمام شب و روز استخدام هستیم 7/24

وا...

خب باید اعتراض کنین. من ی ماه پیش چند روز مجبور شدم اضافه کار واستم. هم پولشو گرفتم. هم انقد نازآورده بودم براشون دیروز500 پاداش ریختن به حسابم

وا... خب باید اعتراض کنین. من ی ماه پیش چند روز مجبور شدم اضافه کار واستم. هم پولشو گرفتم. هم انقد ...

اعتراض به چی

شرایط شغل اینه

در حیطه قانون کار درست عمل میکنن

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...