2777
2789

چی گفتن بهتون چطوریه هزینش چقدره میشه بهم بگید لطفا

اکانتم اسم پسرمه...بخدا من آقا نیستم  هرچی اسم خودمو زدم نیاورد مجبورشدم اسم پسرمو بنویسم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم من دوستم دکترای روانشناسی داد بهش گفتم اجازه نداد. گفت واسه بچه های خودمم هیچ وقت انجام نمیدم& ...

من پسرم عدم تمرکز داره البته دوسال پیش یه مشاوره میبردم بهم گفت اینو  ... کلاس زبان میره معلمشون بهم پیشنهاد کرد الانم درحال انجام تسته گفت دوساعت طول میکشه اومدم خونه برم دنبالش  

اکانتم اسم پسرمه...بخدا من آقا نیستم  هرچی اسم خودمو زدم نیاورد مجبورشدم اسم پسرمو بنویسم 
نه. به نظرم لزومی نداره. بیخود باعث استرس والدین میشه. یا برعکس فکر میکنن بچشون خیلی خاصه بعد هیچی ن ...

فدات عزیزم. من نتونستم جمله بندیمو کامل کنم دقیقا حرف شمارو زد ممنون بابت راهنمایی کاملت❤

اکثرا سرخورده میشن چون همه مادرا فکرمیکنن بچه شون خیلی خاصه

والا من بخاطر خاص بودنش نبردم باهوشه پسرم ولی تمرکز نداره یه جاواینمیسه درعین حال یه کار انجام میده تمرکزش به اون کارنیس 

البته دوستم پسرشو برده بود واسه تست ای کیو کیییف میکرد میگفت هوشش خوبه  ولی من هدفم این نیس که هوششو بسنجم هدفم اینه که مشکل یابی کنم ببینم دقیقا مشکل پسرم چیه 

والا من بخاطر خاص بودنش نبردم باهوشه پسرم ولی تمرکز نداره یه جاواینمیسه درعین حال یه کار انجام میده ...

منظورم شما نبودی جواب اون دوستمون رو ریپلای کردم در تایید حرفش

یعنی چجوریه میشه توضیح بدی

وقتی درس میخونه فکرش پیش درس نیس پامیشه میره یه کار دیگه ای میکنه یهو ول میکنه درسو میره کاردستی درس میکنه استرسیه اعتماد به نفسش هم کمه یه چیزی هم میگی سریع یادش میره 

منظورم شما نبودی جواب اون دوستمون رو ریپلای کردم در تایید حرفش

میدونم عزیزم