2777
2789
عنوان

بچه ها منظور خواهرشوهرم چی بوده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1144 بازدید | 39 پست

به نظر من هیچوقت ازون لباس زیرا نخر چون تو تن خواهرش دیده بعد تن تو ببینه ناخودآگاه یاد اون میوفته

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂خواسته با عکس اون مدلا تورو از چش شوهرت بندازه

😶

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀

خودش پوشیده عکس انداخته؟! یا عکس نتی ؟

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من😏 گفت چی🤨 گفتم سفططه نکن😕 گفت یبار دیگه بگو 😐 گفتم سسفطه نکن😶 خلاصه دوستیمو باهاش بهم زدم خیلی آدم پیگیری بود😑 .... چیه 😒 الان متوجه شدی کیَم یا بیشتر توضیح بدم 🤪

بهش بگو چرا به همسرم فرستادی 

میشه برای منم صلوات بفرستین برای خوب شدن ❤زندگیم❤ دعا کنین التماس دعا دارم💚                            اگه فرستادین بگین منم براتون صلوات بفرستم 

بچه ها لباسا تن خواهرع نبوده که عکس مدلینگایی که. لباس تنشون بوده رو فرستادع😐😐😐😐

مهربونی ایدز نداره...........تا میتونید بکنید...🤗🤓(عمیق تر کردن امر به معرف و نهی از منکر در باب مهربونی به درخاست دوستان بود😜😎)
توروخدا دیگ تخیلی فکر نکن 😂بابا خواهرشه 

حالا همه تعجب کردن من پرسیدم ب چشمت اومد! چون برادرشه باید با شورت و سوتین عکس بفرسته؟!

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من😏 گفت چی🤨 گفتم سفططه نکن😕 گفت یبار دیگه بگو 😐 گفتم سسفطه نکن😶 خلاصه دوستیمو باهاش بهم زدم خیلی آدم پیگیری بود😑 .... چیه 😒 الان متوجه شدی کیَم یا بیشتر توضیح بدم 🤪
بچه ها لباسا تن خواهرع نبوده که عکس مدلینگایی که. لباس تنشون بوده رو فرستادع😐😐😐😐

منم واسه همین پرسیدم چون بعضیا اینطوری گفتن اگه نتی باشه مشکلی نداره 

حالا همه تعجب کردن من پرسیدم ب چشمت اومد! چون برادرشه باید با شورت و سوتین عکس بفرسته؟!

😐بابا عکس مدلینگ داده تو تن خودش نداده که 

خب اول پیام تورو دیدم😂

دخترم سالم بیا بغلم من برا بودنت جونمو دادم روحمو دادم مامانی عاشقتم