2777
2789
عنوان

لطفن بگیدچطورهمه تاپیکهاموحذف کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 29 پست
لینک حذف تاپیک : https://www.ninisite.com/discussion/topic/3298910/لینک-حذف-پست-و-تاپیک-درخواست ...

ببخشید این لینکو از کجا آوردید؟

لینک خودمو چطوری ارسال کنم؟!

هرکس به طریقی دل مامیشکند،بیگانه جدادوست جدامیشکند😔😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امکان حذف تمام تاپیک ها وجود نداره میتونین روزانه یک مورد داخل لینک زیر بفرستید

لینک

و یا اینکه کاربریتونو ببندم تا دسترسی به لیست تاپیک هاتون بسته بشه

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

امکان حذف تمام تاپیک ها وجود نداره میتونین روزانه یک مورد داخل لینک زیر بفرستید لینک و یا اینکه ...

شما بسیار خانوم مهربونی هستید . حتی اگه گاهی شرایطشو نداشتید ک تاپیکیو حذف کنید یابچیزی رسیدگی کنید قابل درکه.  چون ادما همیشه وقتشون خالی نیست یاروحیه مناسبی ندارن. این ذره ای باعث نمیشه که طرف فکرکنه نامهربون شدید. 💐🌻🌻🌹 یابی اهمیت هستید. ⚘براتون ارزوی موفقیت میکنم

هرروز یک چیز جدید یاد بگیر . 
شما بسیار خانوم مهربونی هستید . حتی اگه گاهی شرایطشو نداشتید ک تاپیکیو حذف کنید یابچیزی رسیدگی کنید ...

مرسی عزیزم از این همه حس خوب ❤️❤️

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

سلام. گلم خوبی؟شما دیسکت خوب شد ؟ چیکار کردی خوب شدی؟

سلام عزیزم ممنون شماخوبی؟

رفتم تبریزدکترعلی محمدی گفت که دیسک نیست از اعصاب واسترسه با یه دوره دارووکلی رعایت کردن خوب شدم.والبته پمادتیسرروزیادمیزدم.

دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘
شما درد به کف پا و ساقت هم میخورد؟

بله اوایل دردازکف پام وساق شروع شد.بعدرانم دردگرفت. بعدمپایین کمرم که دیگه بهترنشدودردهازیادشدن.منmriروکه دادم صبرنکردم که گزارشش بیادچون۳هفته طول میکشیدهمون عکس روبردم دکتروگفت دیسک نیست التهاب هست که ازاسترس واعصاب زیادترمیشه. همداروخوردم هم زیادکارنمیکنم چیزسنگین برنمیدارم. الآن خداروشکرخیلی بهترم. ولی تازیادپیاده روی کنم یاجاروبکشم یازیادسرپاباشم بازم درد میکنه.

دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘
مرسی گلم .شما متاهلی؟ تو رابطه دردا نمیاد سراغت؟ من میترسم ازدواج کنم

بله متاهلم .مشکلی نیست ولی بایدتوبعضی پوزیشن هارعایت کنیم.