2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نافش کِی افتاده؟؟؟حتما خشک نگه داشتی ؟؟بعداینکه ناف بچتون میوفته چی میزنید بهش؟؟

توروخدابرای زودتر حل شدن مشکل پدرومادرم دعا کنید مادرم روی خوش زندگیرو ببینه خدایا قربونت بشم    خیلی خوشحال میشم انشالله ک خواسته دلتون با صلاح خدا یکی بشه دوستای نی نی سایتی❤عاشق قلبای مهربونتونم❤💜خدایا شکر همه نعمت هات
با پماد چشمی چربش کن . بهش که فشار بیاد ولی امادگی جدا شدن نداشته باشه اینطوری میشه . بچه رو حموم نب ...

نافش افتاده ولی امشب خیلی خون داره میاد ازش

وخدایی که بشدت کافیست
از جای نافش

ببرش دکتر خب اگ زیاده یه موقع زبونم لال خطرناک نباشه

پاشووووو

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                
از جای نافش

نترس مشکلی نبست . یکم با سرم اگه داری شست و شو بده و شلوار گشاد بپوشون بچه رو که نیوفته روش . احتنالا بخاطر جدا شدن نافه . فردا ببری دکتر بهت یه پاد التیام زخم میده . اگه اورژانس کودک و نوزاد دارید تو شهرتون الانم میتونی ببری ولی در نهایت نترس اتفاق خاصی نیوفتاده

ببرش دکتر خب اگ زیاده یه موقع زبونم لال خطرناک نباشه پاشووووو

تو راه بیمارستانم

ولی گفتم تا برسم شاید کسی بدونه چرا اینجوری شده

وخدایی که بشدت کافیست