2777
2789
اینجا هیشکی هیچیو نمیپسنده عزیزم همه اینجا باکلاسترازین حرفان انگار ازفضا اومدن و سلیقه وتیپ ماهارو ...

ممنون گلم...

نظر هر کسی محترمه...

خب سلیقه ها فرق دارن🤩

#اسیر_شدیم_این_وقت_روز🙋‍♀️
منم عاشق تیپ خانومانه ام.... ۲۲ سالمه ها ولی دلم میخاد عین یه خانوم متین و با شخصیت جلوه کنم

مانتوه خوبه تقریبا

خانومانه هم هست به قول خودت

ولی با شلوار لی جور درنمیاد

تو مرا جان و جهانی❤💍❤M     من همینم که میبینی...مغازه نیستم که به سلیقت دکور بزنم.     به من نگین التماس دعا..تو بارگاه الهی بفهمن با من در ارتباطین براتون گرون تموم میشه😂😓.      فضای مجازی تا جایی خوبه که پای فامیلا توش باز نشه..که اگه باز بشه میشه فضای جاسوسی😐       ساعت۳صبح از پارتی بر میگردین خانوادتون چیزی بهتون نمیگن؟من۱۲به بعد نمیرم دسشویی که نفهمن بیدارم😕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشم اومد 😍👌 اما من هیچوقت قرمز نپوشیدم، خیلی دلم میخواد منم بپوشم😢 

بپوش گلم....

بنظر من که اصلا جلف نیس...

اون مانتو های شب رنگ و جلو باز جلف ترن تا اینا....

بپوش گلم.... بنظر من که اصلا جلف نیس... اون مانتو های شب رنگ و جلو باز جلف ترن تا اینا....

آره واقعا 👌دوست دارم بپوشم به دلم نمونه چیزی 😍

نترسم که با دیگری "خـو" کنی                                     تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔
قشنگه عزیزم.ای بابا انقدر ک منع شدیم از رنگ جیغ منو بکشنم نمی پوشم  اینجوری اگه بپوشم همه اینجو ...

بیخیال مردم...

باورت میشه من بخاطر پدرم ک مذهبی بودهمش از ترس سیاه میپوشیدم‌‌.افسردگی گرفتم اصلا..

اینبار میگم به جهنم بزار مردم هر جی میگن بگن...خودم مهم ترم

آره واقعا 👌دوست دارم بپوشم به دلم نمونه چیزی 😍

اره بپوش...

خدا که نگفته رنگی رنگی حرومه...

بنظر من جلو باز ها و نازک ها و چسبون ها هستن ک باااید حرام میبودند

ممنون گلم... نظر هر کسی محترمه... خب سلیقه ها فرق دارن🤩

اینک هرکی یه سلیقه ی داره ونظرش محترمه صددرصد درسته ولی بعضی ازکاربرا بلانسبت بقیه شون نظرنمیدن فقط دوسدارن مسخره کنن وگرنه بخاطر اختلاف سلیقه شون نیس 

دستم رابگیرتامرادست کم نگیرن 😍