نه قوس نداره صافه ولی کوچیک شده دوس ندارم🙁🙁 اخه اطرافیان هم میگن.حتی شوهرمم میگه.هی میگه کی خوب ...
عادت ندارن من که دارم از بیرون میبینم واقعا عالی و بی نقصه و اصلاااااا زیادی کوچیگ نیست
خودت صورتت ظریفه
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟
اره چون قیافمم خیلییی عوض شده ب خاطر اونم هس🙁 با ی دماع ۱۸۰ درجه عوض شدم
من واقعا خوشم اومد مطمین باش ادمی نیستم که الکی تعریف کنم
واقعا بنظرم قشنگ شده بینیت ساده و شیک و مرتب
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟