2777
2789
عنوان

دلم آشوبه ي لحظه بيايد دوستان

224 بازدید | 17 پست

10 مهر سقط داشتم خيلي نينيمو دوست داشتم ولي قلبش تشكيل نشد خيليم غصه خوردم بعدش 18 ابان و 29 آذر پريود شدم تا الان هم پريود نشدم 6 روز پيشم بيبي زدم منفي بود ي حالي هستم سر ي مسائلي كه خيلي مهمه از همسرم سرد شدم دلم ميخواد جدا بشم چند بارم رفتم تا طلاق ولي گفتم مردا همه بد شدن بمونم ولي از چشمم افتاده نميدونم اگه باردار باشم چيكار كنم يا اصلا باردارم يا نه ، بارداري قبلي خودمو كشتم كه نيني بمونه ولي الان بازم خطا ديدم ازش، دلم شكسته خيلي محبت ميكنه همه ارزوي زندگيمو دارن دارو ندارش به اسم منه، هم خيلي خوشگل هم خوشتيپ خيليم دوسم داره ولي از چشمم افتاده 

ميترسم برم يكي بدتر گيرم بياد حداقل اين پشيمونه ولي خوب ميگن توبه گرگ مرگه ، نميدونم چرا الان جلوگيري نكردم خواستم خودمو با بچه اروم كنم شايد ولي حسم مرده افسرده شدم ، چيكار كنم 😭😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسي عزيزاي دلم رفتم پيش مشاور دو سال پيش گفتن سريع جدا شو  خيلي حاد بود جريان يكيشون مهربون بو گفت كمكتون ميكنم خيلي بهتر شد همچي كه خواستم بچه بيارم ولي  بعد سه سال ديدم ي تلگرام ديگه داره نتونستم چيزي و ثابت كنم   ولي ديگه بدم اومده ازش اينقدر محبت ميكنه كه خر ميشم مثلا يك شب بگم فلان چيزو ميخوام ميره ميگيره و هرچي ميگم ميگه چشم ولي...چه فايده 

عزیزم چند سالته موقعیت برگشت رو  داری؟؟؟

پول رهن خونه و ماشين دارم خودمم ارشد خوندم ولي سنم 33 داره ميشه ميترسم برم سنم بره بالا كي بياد كه خوب باشه اون بپسنده من بپسندم بعدم كي اوكي بشيم كي بچه بياريم 

قبل اقدام به بارداری حتما یه مشاوره برید عزیزم با این روحیه خراب و مشکلات بچه آرومتون نمیکنه، اول مشکل رو حل کنید بعد برای بارداری اقدام کنید چون دوران بارداری انقد حساسه که کوچکترین ناراحتی به جنین منتقل میشه ایشالا مشکلتون حل بشه با کمک مشاور بعدم نی نی دار بشید 

شرايط سنيم يكم سخت كرده مسئله رو واينكه خيلي خوشگل و خوشتيپ و باكلاسه همسرم همه دخترا خوششون مياد ازش من خوبم ولي الان افسرده شدم قيافم معمولي شده و يكم چاق شدم اون موقعه كه خيلي خوب بودم كلي همه تعريف خوشگليمو ميكردن اين جريان اتفاق افتاد و ديگه ادم سابق نشدم 

چی بگم والا با یه مشاور عالی صحبت کن پدر و مادرت حامیت هستن یا خیر

اره ولي كلا حوصله كسي و ندارم دلم ميخواد تنها زندگي كنم موقعيتشم دارم ولي ميگم اخرش كه چي مرداي چهل ساله هم دنباله دختر بيست ساله هستن الانم هر جا ميرم كلي پيشنهاد دارم ولي خوب ميدونم از روي هوسه 

قبل اقدام به بارداری حتما یه مشاوره برید عزیزم با این روحیه خراب و مشکلات بچه آرومتون نمیکنه، اول مش ...

ممنونم همين كارو ميكنم ولي نميدونم الان باردارم يا نه گرچه من تو خودم بهم ريختم اگه باردار باشم از خوشحالي خودشو ميكشه تو بارداري قبلي از بس بهم ميرسيد همه حسرت ميخوردن كلا با من هميشه خيلي خيلي خوبه مثل فرشته هاست ولي خوب ي جاي كار ميلنگه كه دلم بدجوري شكسته

اره ولي كلا حوصله كسي و ندارم دلم ميخواد تنها زندگي كنم موقعيتشم دارم ولي ميگم اخرش كه چي مرداي چهل ...

ارهههه واقعا همه جاهمین خبره

تازه شایدم بدتر

مگر اینکه چطور ادم خوش اقبالی پیداشه 

از هزار تا یکی شاید

که بعد طلاق یه ادم با اخلاق بیاد سراغش

بازم هرطور میدونی عزیزم

یه دعایی چیزی

سوره واقعه رو شروع میکردی از امروز میگن خیلی حاجت میده برا آرامش زندگیت و دلت میخوندی

ارهههه واقعا همه جاهمین خبره تازه شایدم بدتر مگر اینکه چطور ادم خوش اقبالی پیداشه  از هزار ت ...

واقعا !؟ حتما از فردا ميخونم عزيزم ممنونم ازت ❤️❤️💋

واقعا !؟ حتما از فردا ميخونم عزيزم ممنونم ازت ❤️❤️💋

قربونت برم عزیزم

ولی میبایست از امروز شروع شه که روز اول ماه قمری بود دوشنبه

ولی ختم های بسیاری هست که عالین

همین سوره واقعه میگن چهل روز بخونی حاجت میده من امتحان نکردم اما خیلی شنیدم تعریفشو