2777
2789
عنوان

به دادم برسی🙀😔

291 بازدید | 24 پست

سلام

من چند ماه بود پریودم نامنظم بود دکتر زنان هر ماه از ۱۶ تا ۲۶ پریود بهم قرص پروژسترون میداد که این چند ماه و سر ۳۲ روز پریود میشدم اما این ماه ۱۰ روزه پریودم عقب افتاده و شهرستانم و نمیتونم بی بی چک بزنم

من حالتام و میگم شما اگه تجربه دارید راهنماییم کنید

اول اینکه ترشح خیلیییی زیاد دارم از دو روز قبل موعد تا الان. ترشح سفید ابکی طوری که حس میکنم پریود شدم بعد میبینم ترشحه.دوم اینکه تکرر ادرار گرفتم با وجود کم خوردن اب همش دست شویی🙈میرم

حالت بعدی اینه که از دو روز قبل پریود سینه درد داشتم به طوری که دستم میخورد خیلی درد میگرفت الان کمترشده و تا حالا قبل پریود اصلا سینه هام درد نگرفته بود.حالت بعدیمم مزه دهنمه که چند روز شیرین بود الان تلخ شده هر چی میخورم مزه غذا رو نمیفهمم.

حالت پریودی هم نزدیکای پریودم روزی یکی دوبار داشتم اما الان خیلییییی کم گه گاهی پاهام درد میگیره.

لطفا اونایی که تجربه دارن کمکم کنن که من احتمال داره باردار باشم یا نه.کدوماتون حالتای مشابه من و داشتید و باردار بودید ؟؟؟؟

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله  خدایا گفتی ناامید نشو منم روی حرفت حساب کردم                                                                

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والله من‌میگم ننه شدی دخترررر

واااای خدا از دهنت بشنوه از بلاتکلیفی بدم میاد.از بی بی چک منفی هم میترسم 

عه..منم شش روز مونده به موعدم..دقیقا همین حالاتو دارم ..فقط دو روزه ترشحم کمتر شده و عطش اب دارم...یعنی منم باردارم؟🤔🤔

خدایا شکرت به خاطر نعمت فرشته کوچولویی که تو دلم گذاشتی💖💜💟 خداجونم تو رو به حق فاطمه زهرا دامن همه منتظرا رو سبز کن الهی آمین 🌹🌹

من قبل پریود هیچوقت سینه درد ندارم ولی پارسال که اقدام داشتم نزدیک پریودم  شده بود سینه درد داشتم که از همون حدس زدم باردارم و درست بود، ولی ترشحات اونقدر که شما میگی زیاد نبود یا شاید من حس نکردم

گر نگهدار من آنست که من میدانم.... 

اخه میگن ترشح بارداری غلیظه پس چرا برا من رقیق و ابکیه 

عه..منم شش روز مونده به موعدم..دقیقا همین حالاتو دارم ..فقط دو روزه ترشحم کمتر شده و عطش اب دارم...ی ...

انشاءالله عزیزم.منم خیلی تشنم میشه 

من قبل پریود هیچوقت سینه درد ندارم ولی پارسال که اقدام داشتم نزدیک پریودم  شده بود سینه درد دا ...

یا خدا منم مثل توام الان نکن باردار شم؟؟؟؟😲😲😲😲خدانکن خدانکن خدانکن

من قبل پریود هیچوقت سینه درد ندارم ولی پارسال که اقدام داشتم نزدیک پریودم  شده بود سینه درد دا ...

منم اولین باره سینه درد و تجربه کردم همش میگفتم همه میگن سینه درد داریم یعنی چی.ولی ترشحم خیلی زیاده.ماه قبلم تو سونوم یه کیست ۳ میلی داشتم.حالا نمیدونم از اونه یا خبریه

عزیزم علائم تو هر کی متفاوته باید بررسی کنی انشاالله هر چی دوست داری  خدا سر راهت قرار بده

گر نگهدار من آنست که من میدانم.... 

مگه پروژسترون باعث نمیشه پریود شی پس اگه خبری نیس چرا ۱۰ روزه عقب افتاده 🤔

انشاءالله هر چی بخوای برات رقم بخوره