2777
2789
عنوان

گَز بپزیمممم :)

6879 بازدید | 24 پست

بچه ها من عاااشق گزم چن وقت پیشا اومدم گز درست کردم با مغز گردو و شیرینشم خیلی کم ریختم ، انقده عالیییی بوداااا :) خیلی خوشمزه و راحت و آسون بودش .. 

 من و همه ی خواهرانم توی نی نی سایت، کنار هم ..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اومد همین بگه بره 

 خو وایسا گلم دارم می نویسمش .. تازه یه جا دیگه دستور باترکریم داده لودم اونم داستم جواب میدادن .. صب کن ♡ 

 من و همه ی خواهرانم توی نی نی سایت، کنار هم ..

مواد لازم :👇

(این میزان مواد حدود ۳۰۰ گرم گز خواهد شد)

شکر دانه ریز یک پیمانه پر (۲۱۰گرم)

آب ۱/۴ پیمانه پر (۵۵ گرم)

گلاب ۱/۴پیمانه پر (۵۵ گرم)

گلوکز ۱/۲ پیمانه سرپر (۱۸۰ گرم)

سفیده تخم مرغ ۲ عدد (۶۰ گرم)

.

دستور تهیه :👇

در ابتدا شکر، اب و گلاب را درون ظرفی باهم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم گاز بگذارید هم بزنید تا شکر آرام آرام در آب و گلاب کاملا حل شود

(ظرف مسی یا تفلون ضخیم یا چدن)

پس از حل شدن شکر، گلوکز را اضافه کنید (گلوکز را از لوازم قنادی تهیه کنید قیمت زیادی هم نداره😉)

هم بزنید تا گلوکز روان شود سپس حرارت را کمتر کنید تا شهد کم کم قوام اید وغلیظ شود، هر از گاهی شهد را هم بزنید چون به خاطر وجود گلوکز ممکنه رویه ببنده، پس هم بزنید تا یکدست و سفید مانند شود و

تا جایی که شهد قوام آمده یعنی زمانی که انگشت داخل شهد زدین بلافاصله با یکی دوبار باز و بسته کردن انگشتان شهد حالت نخ مانند بشه (پس با حرارت کم ومدت کافی اجازه دهید تا شهد قوام اید بدون اینکه شهد جوش بخوره، نه در زمان حل شدن شکر و نه هنگام قوام امدن👉نکته مهم) حدود ۵۰_۴۵ دقیقه ای ممکنه زمان ببره.


 من و همه ی خواهرانم توی نی نی سایت، کنار هم ..

پس از اماده شدن شهد، ان را روی بخار آب کتری بگذارید تا گرم بماند،

سپس سفیده های تخم مرغ (ازقبل همدمای محیط شده باشند) را با همزن خوب بزنید تا کاملا فرم گرفته وبا برگرداندن ظرف نریزد (مهمه که خوب فرم بگیره وشل نباشه)، دو سه قاشق از شهد گرم را با سفیده مخلوط کنید تا سفیده، هم با شهد همدما شود و هم روانتر، در نهایت سفیده را به کل شهد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید

و بر روی حرارت کم گاز بگذارید 

با همزن مدام هم بزنید تا مایه گز کاملا یکدست وهوادهی شود وکم کم سفت، تا جای ممکن با همزن هم بزنید در نهایت ادامه هم زدن را باقاشق چوبی

بصورت پارویی،

تا زمانی که گز سفت شده وبا ضربه زدن از قاشق نمیریزد، دراین هنگام مغزیجات دلخواه را اضافه کنید هم بزنید تا گز کاملا سفت شود (مشابه فیلم)

گز را داخل ظرفی که سلفون کشیده واردپاشی کرده اید صاف ویکدست کنید یا اینکه میبینید که با دست هم

قابل شکل دادن هست☺

 

 من و همه ی خواهرانم توی نی نی سایت، کنار هم ..

چند ساعتی دریخچال بگذارید و پس از سفت شدن برش بزنید

🛑 پخت گز باید با حرارت کم و زمان زیاد باشه حدود یک ساعت - یک ساعت و نیم حرارت زیاد باشه سفت نمیشه ته میگیره رنگش هم عوض میشه و اینکه شهدتون هم خوب قوام بیاد درحد عسل رقیق (عسل شل) باشه



بچه ها اینو از پیج ashpazi_khob توی اینستا آوردمش ..

 من و همه ی خواهرانم توی نی نی سایت، کنار هم ..

بچه ها من خودم اینو درست کردمو فوق العاده عااالی شدش .. فقط یه نکته که خودم تجریه ش کردم اینه که وقتی سفیده تخم مرغ رو به مخلوط گلوکز و شکر و گلاب اضافه کردیم حتما حتما حتما روی بخار آب هم بزنیدش تا سفت بشه ، به هیچ وجه روی گاز نذاریدش که گزتون حروم میشه و ته میگیره و همش میچسبه به دیواره ها ..  دو مین نکته اینکه در یه جهت همش بزنید فرشته های من .. 

 من و همه ی خواهرانم توی نی نی سایت، کنار هم ..

بچه ها گلوکز قیمتش ۶ هزار تومنه و اندازه ی ۵ بار درست کردن با همین مقدار گز میشه باها درست کرد .. 

حتما بخرید و باهاش گز درست کنید و نوش جونتون هم باشه ♡ 

 من و همه ی خواهرانم توی نی نی سایت، کنار هم ..
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792