اینم پای سیب خارجی که از سایت اسپون فید درش آوردم :
مواد لازم خمیر پای ( کراست) :
آرد : چهارصد گرم (دو و دو سوم پیمانه)
نمک : یک چهارم قاشق چایخوری
شکر : سه قاشق غذاخوری
کره سرد: دویست گرم
وانیل: یک دوم قاشق چایخوری
آب یخ :یک دوم تا یک چهارم پیمانه ( 60-120 میلی لیتر )
مواد لازم مایه میانی ( فیلینگ) :
سیب: 6 عدد / حدود یک کیلو
شکر سفید: یک هشتم پیمانه
شکر قهوه ای: یک چهارم پیمانه
آبلیمو: دو قاشق غذاخوری
دارچین: دو قاشق چایخوری
نشاسته ذرت: یک قاشق چایخوری (قابل حذف)
سرچ بکنی پای سیب. اسپون فید برات میاره وامل عزیزم ؛
کلا ما دو نوع پای سیب داریم یکیش کلاسیکه یکیش مدرنه .. کلاسیکه کلا با آرد و کره ست خمیرش ، ولی یه ذره سخته کار باهاش چون زود خمیرش پاره میشه .. ولی توی پای سیب مدرن ، چون یکم پنیر(خامه ای یا ماسکار پونه ) میزنیم بش ، خمیرش قوام داره و شکلای پنجره ای راحت ازش در میاد ..
جا داره اینجا بگم که من توی پای سیب کلاسیک ، از اونجا که کره نداشتم ، بجاش با نا امیدی روغنه جامده قلم که تو فریزر بود استفاده کردم و لحق عالی ام شد و اصلا مزه ی بدی نمیداد ، کلا خیلییی جاها واسه خودم جایگزین دادم که عالی شد اگه موادی ندارین شجاعت داشته باشین و جایگزین بدین براش نبینم قیدشو بزنین ها ..