2777
2789
عنوان

کیک نوتلا بخوریممممم :)

280 بازدید | 7 پست

بچه ها من تازگی ها دستور هایی که از روشون شیرینی و کیک و اینا میپزم رو دارم جمع آوری میکنم و اون تغییراتی که میدمشون مینویسم .. 

دستور اصلی کیک نوتلا اینه بچه ها  که از توی سایت تصویر زندگی درش اوردم : 

برای 5 نفر
وانیل 1/8 قاشق چایخوری
بیکینگ پودر 1 و نیم قاشق چایخوری
روغن مایع (گیاهی) 1 پیمانه سر خالی
پودر کاکائو 3 قاشق سوپخوری

شیر 1 پیمانه
نوتلا 3 قاشق سوپخوری
شکر (دانه ریز) 1 پیمانه-سرخالی
تخم مرغ تخم مرغ 3 عد
آرد 2 پیمانه

تغییراتی که من دادم هم اینه : 

کیک نوتلام دستور اصلیش این بودش ولی یه ذره تغییرش دادم  به جای ۳ تا تخم مرغ ؛ ۵ تا تخم مرغ زدم ،  به جای شیر ، آب زدم  و روغنشم به جای یه لیوان حدود نصف لیوان اینا ریختم بقیه ش دیگه، همینه کلا سخت نگیرین واسه درست کردن کیک  :) 

فوق العاده شدههه بودششش .. ینی یه چی میگماااا ..  همممه عاشققششش شده بودناا !!! کیکه خیس بود و فوق العاده خوشمزه و نرم و کاکاءیی بودش .. عینه کیک کاءویی های بیرون ، اون خوشمزه هاش :)

اگه کیک پرتقال و دستور پای سیب خارجی و دستور باترکریم و کارامل هم خواستین براتون میذارم،  میبوسمتون آشپزای گُل خونه ♡ 

من و همه ی خواهرانم توی نی نی سایت، کنار هم ..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها این دستوره باترکیمه فوق العاده خوشمزه مونه که توش شیر و آرد هم داره .. و از سایت شف طیبه برش داشتمو درستش کردم : راستی توی قهوه   ید شیر کاکاءو هم بریزیدش خوشمره س :)كره 250 گرمشكر 1 ليوانآرد 4 ق غشير 1 ليوانوانيل 1 ق چاسانس و رنگآرد و شير سرد رو با هم مخلوط كرده و هم ميزنيم تا آرد به خوبي مخلوط شده و هيچ گلوله آردي توش وجود نداشته باشهحالا روي حرارت ملايم همش ميزنيم تا غليظ شهخيلي حساسه يعني در چشم بر هم زدني غليظ و سفت ميشه اينه كه هم بايد حرارت كم باشه و هم مرتب هم بزنيد و هم تا غليظ شد سريع از روي اجاق برش داريدصرفا محض احتياط "رو" رو از صافي رد ميكنيم تا اگر هم احيانا اين وسط گلوله اي تشكيل شده باشه از سيستم حذف شهالان يه سس غليظ و يكدست داريد، به سرعت سفت ميشهوقتي آماده است كه رو از تابه جدا شهيعني حسابي سفت شده باشهحالا توي يه بشقاب بزرگ ريخته و پهنش ميكنيم و اجازه ميديم توي اتاق سرد شه. يه وقت نذاريد توي يخچال!كره بايد نرم باشه. پس حتما از قبل برنامه ريزي كرده و از ساعتها قبل از شروع به كار كره رو از يخچال بيرون بياريداز شكر استفاده ميكنيم و نه پودر قند، كره و شكر رو به خوبي هم بزنيد يعني خيلي زياد. تا زماني كه مطمئن شيد كه شكر حل شده و رنگ كره روشن شده و به كرم يكدستي رسيده باشيدحالا رو كه كاملا سرد شده رو اضافه ميكنيم و ديگه هم زدن رو شروع ميكنيماينقدر هم ميزنيم تا كرم سفيد رنگ و كاملا لطيف و يكدستي بوجود بيادوانيل رو اضافه كرده و تا حدي كه رنگش يكدست شه هم ميزنيم. اون یکی باترکریم هم که با نام سوییسی معروفه رو از توی سایت اسپون فید براتون گذاشتم  و اینم مزه ش خوبه اینه ، هرچند من قبلی رو درست کردم و اینو هنوز درست نکردم :  باترکریم سوئیسیباترکریم سوئیسی که در واقع  مرنگ سوئیسیه که با کره مخلوط شده و محبوب ترین باترکریم بین سرآشپزهاست. این نوع باترکریم فوق العاده لطیفه، شیرینی متعادل و طعم خوبی داره و به راحتی با شکلات آب شده، کارامل و اسانس قابل طعم دهیه. برای تهیه باترکریم سوئیسی، سفیده تخم مرغ و شکر رو روی بخار آب با هم می زنیم. وقتی شکر در سفیده حل شد، از روی بخار بر می داریم. به زدن ادامه می دیم تا حجیم شه و رد پره های همزمن روش بیوفته (حتما ۱۰ دقییقه بزنید) بعد کره رو به مواد اضافه می کنیم. اضافه کردن چربی، مرنگ رو غیرمنسجم می کنه و باید انقدر بزنیم تا مواد یکدست شه. نتیجه یک باترکریم بسیار لطیفه و خوش طعمه. حرارت دیدن سفیده ها روی بخارِ آب، اونها رو پاستوریزه می کنه و مشکلی برای بچه ها و سالمندان ایجاد نمی کنه. مزایا: بافت مخملی و یکدست، ایجاد کاور یکدست روی کیک ها، شیرینی متعادل، طعم دهی آسون، بهترین کاور برای زیر فوندانتمعایب: تهیه این نوع باترکریم زمانبرهاینم نکته شه : مدت زمانیکه باید سفیده و شکر روی بخار بمونه در حدود پنج دقیقه ست. قبل از پنج دقیقه دمای مواد به هفتاد درجه می رسه و خیالتون کاملا از جهت میکروب زدایی راحت باشه، اگر وسواس دارید خوبه که یک دماسنج تهیه کنید که هم برای این کار هم برای دستورات پیشرفته دیگه مورد استفاده ست. میکروب های سفیده تخم مرغ در دمای هفتاد درجه از بین می رن و مشکلاتی احتمالیش رفع می شه. در مورد شکل نگرفتن باترکریم سوئیسی عواملی مثل مماس بودن سطح آب جوش و کاسه، گرم بودن مواد حین اضافه کردن کره، شُل بودن بیش از حد کره، مارک کره و کم هم زدن می تونه موثر باشه! (عزیزم این نکات هم ماله خانوم بهاره توی اسپون فید هست )

کیک پرتغال و پای سیب رو بدارم عجقم 😍

اینم از دستور کیک پرتقال که از سایت ایران کوک درش آوردمو  درستش کردم 

• آرد سفید 2 پیمانه
    • تخم مرغ 3 عدد
    • آب پرتقال تازه 1 پیمانه
    • روغن مایع ½ پیمانه
    • پوست پرتقال رنده شده 1 قاشق غذاخوری
    • بیکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری
    • اسانس پرتقال(دلخواه) 2 الی 3 قطره
    • وانیل ¼ قاشق چایخوری
    • شکر 1 پیمانه

توی اینم ۵ تا تخم مرغه درست کردم و یه قسمتی از آردو کم کردمو به جاش پودر نارگیل ریختم .. فقط حواستون باشه که پودر نارگیل سبک تره نسبت آرد ، مثلا میزانه یه قاشقی که از آرد کم میکنیم حدوده سه قاشقه پودره نارگیله ..   

کیک پرتقال و کیک لبو و سیب و اینا کاملا مثله دستورای کیک ساده ی شیفونه فقط به جای آب یا شیر ، اب پرتقال میزنیم و روشم سس یا گاناش همون میوه رو درست میکنیم به این صورت که آبه میوه هه رو با نشاسته ی ذرت روی گاز غلیظ میکنیم و روی کیک میریزیم .. میتونیم از نصف ژله ی همون میوه هم به ازای هر لیوان آب مبوه و دو قاشق پودر نشاسته ذرت هم استفاده کنیم ..

کیک پرتغال و پای سیب رو بدارم عجقم 😍

اینم پای سیب خارجی که از سایت اسپون فید درش آوردم : 

مواد لازم خمیر پای ( کراست) : 

آرد : چهارصد گرم (دو و دو سوم پیمانه)

نمک : یک چهارم قاشق چایخوری

شکر : سه قاشق غذاخوری 

کره سرد: دویست گرم 

وانیل: یک دوم قاشق چایخوری

آب یخ :یک دوم تا یک چهارم پیمانه ( 60-120 میلی لیتر ) 

مواد لازم مایه میانی ( فیلینگ) :

سیب: 6 عدد / حدود یک کیلو 

شکر سفید: یک هشتم پیمانه 

شکر قهوه ای: یک چهارم پیمانه 

آبلیمو: دو قاشق غذاخوری

دارچین: دو قاشق چایخوری

نشاسته ذرت: یک قاشق چایخوری (قابل حذف)

سرچ بکنی پای سیب. اسپون فید برات میاره وامل عزیزم ؛ 

کلا ما  دو نوع پای سیب داریم یکیش کلاسیکه یکیش مدرنه .. کلاسیکه کلا با آرد و کره ست خمیرش ، ولی یه ذره سخته کار باهاش چون زود خمیرش پاره میشه .. ولی توی پای سیب مدرن ، چون یکم پنیر(خامه ای یا  ماسکار پونه ) میزنیم بش ، خمیرش قوام داره و شکلای پنجره ای راحت ازش در میاد ..

جا داره اینجا بگم که من توی پای سیب کلاسیک ، از اونجا که کره نداشتم ، بجاش با نا امیدی روغنه جامده قلم که تو فریزر بود استفاده کردم و لحق عالی ام شد و اصلا مزه ی بدی نمیداد ، کلا خیلییی جاها واسه خودم   جایگزین دادم که عالی شد اگه موادی ندارین شجاعت داشته باشین و جایگزین بدین براش نبینم قیدشو بزنین ها ..