2777
2789
عنوان

رنگ موی طبیعی

136 بازدید | 14 پست

بچه ها من خودم رنگ موهام خرمایی روشنه مجردی اصلا اهل رنگ مو گذاشتن نبودم هرکی موهامو میدید فک میکرد رنگ میزارم لخت و یدست بلند وواقعا خوش حالت بود جوری ک روز عروسیم همون موهای خودمو شنیون کردن واسم اما بعداازازدواج.رنگ مو گذاشتم چندماه پیش آمبره کردم.الان حس میکنم موهام بی جون شده مخصوصا بعدااز این ۳ سالی ک زایمان داشتم الان واقعا تصمیم گرفتم دیگ تحت هیچ شرایطی موهامو رنگ.نزارم.بنظرتون تصمیم درستی گرفتم یانه؟

در سکوت کار کن، بگذار موفقیت خود سر و صداکند...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پشیمون میشی منم یه مدت این تصمیمو گرفتم بعد رنگ موی گیاهی گذاشتم ولی بعد یه مدت دوبار۶ دلم رنگ خواست ادم همش دلش تنوع میخواد حالا یه مدت رنگ نکن موهاتو کوتاه کن جون بگیره ولی دوباره دلت رنگ میخواد 

من هم موهام خوشمل بودن یبار رنگ کردم پشیمون شدم الان دو سال رنگ نکردم.شوهرم دوس داره همینطور😄

اتفاقا شوهر منم همینو میگه میگه من رنگ طبیعی موهای خودتو بیشتردوس دارم ولی خب امبره هم کردم واقعا خوشش اومد!

هرکس یه سلیقه ای داره درسته دکلره ورنگ موهارو خراب میکنه ولی رسیدگی زیاد میخواد ک اگه انجام بدی خیلی ...

آمبره ک گذاشتم همسرم خیلی خوشش اومد!

اره خوب یه مدت رنگ نزار اما اگه الانم حس خوبی به موهات نداری میتونی کراتینشون کنی 

کراتینه واقعا جواب میده ک موهام از وزی دربیاد؟شما انجام دادی؟

منم واسه عروسیم رنگ نکردم چنوقت بود توفاز بودم بالاخره رنگ کنم که شوهرم اجازه نداد میگه درسته خوشگل میشه ولی از موی وز وفر به شدت بدش میاد میگه مثه سیم ظرفشویی میشی دوس ندارم 

حالامن میگم یبار اینجوری نمیشه میگه بعدیمدت رنگش میره باید دوباره رنگ کنی و همینطور تکرار میشه

منم واسه عروسیم رنگ نکردم چنوقت بود توفاز بودم بالاخره رنگ کنم که شوهرم اجازه نداد میگه درسته خوشگل ...

آره واقعا درست میگن

کراتینه واقعا جواب میده ک موهام از وزی دربیاد؟شما انجام دادی؟

من خودم انجام ندادم ولی خیلی از اطرافیانم رو دیدم که انجام دادن و بله واقعا جواب میده تمام وزی و اینا بر طرف میشه فقط یه ارایشگاه مطمعن که میدونین حتما کارشون خوبه برید