2777
2789

بچه ها من ۳ روزی ک عقب انداختم بی بی زدم پریروز منفی بوده..ولی تنبلی دارم ولی دوفاستون میخورم..فقط حس تلخی دهان یکم دارم و دو روز پیش هم حالت تهوع خفیفی داشتم..ولی الان همچین زیر دلم منقبض شد و درد گرفتتتتت ک از درد خم شدم نمیدونم چرا؟ نظرتون چیه شما؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه دوفاس میخوری نباید پ بشی؟؟؟؟؟

من قدیما خوردم یادم نمیاد...

این ماه خوردم از 27سیکل لک افتادم

الان چار روزی لک هس با بیبی منفیییی

پسر قشنگم روی بالهای فرشتگان زیر چتر خداوند آرام باش چه بسا که آنجا گرم تر از آغوش مادرت باشد       به امید دیدار....|||||||
مگه دوفاس میخوری نباید پ بشی؟؟؟؟؟ من قدیما خوردم یادم نمیاد... این ماه خوردم از 27سیکل لک افتادم ...

دوفاستون ک میخوردم بلافاصله تا تموم میشد یکروز بعد پریود میشدم ولی الان ۳ روزه نشده

گفتم شاید زود زدم

فقط چیزی نخور ک پریودت باز بشه ها..

من دفه قبل ک باردار شدم خیلی دیر بیبیم مثبت شد...

پسر قشنگم روی بالهای فرشتگان زیر چتر خداوند آرام باش چه بسا که آنجا گرم تر از آغوش مادرت باشد       به امید دیدار....|||||||
دوفاستون ک میخوردم بلافاصله تا تموم میشد یکروز بعد پریود میشدم ولی الان ۳ روزه نشده

پس این لک های من چیه....

ن پ میشم

ن بیبی مثبت...