2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم کپی خودتممم خخخ البته مشکلات بزاره بااراده ام  ولی مشکلات دست ازسرم برنمیداره

در سال ۹۹/۹/۹شکر خدا مشکلاتم حل میشه بهترین زندگیو دارم به همه آرزوهام رسیدم خانوادمم همینطور,🥰🥰🥰😍😍😍پس پیش به سوی زندگی بهتررررررر 

هرچی میخوام تلاش کنم تا عید حداقل 6_7 کیلو کم کنم نمیشه که نمیشه..... تا غروب خوبما از غروب به بعد عین خانمای حامله هی هوس میکنم به خوردن هله هوله هی الکی الکی میخورم بدون اینکه گشنه باشم، واقعا نمیدونم چیکار کنم، 

خب ورزشت رو خیلی زیاد کن چون من شنیدم با ورزش اگر رژیم هم نداشتی باشی کم کم وزن کم میکنی من خودم بدون رژییم تو یه ماه یک کیلو نیم  کم کردم فقط ورزش کردم 

یعنی میشه من از وزن ۶۰ بیام رو ۵۸😅یعنی چند ماهه میخوام کم کنم نمیشه به امید اینکه تو این دوهفته کم کنم و ۱.۱.۱۴۰۰ (۵۸ )باشم
باشگاه میرفتی؟ 

باشگاه رفتم تو یه ماه چهار کیلو کم کردم نشد برم تو خونه کمتر وزن کم میکنم

یعنی میشه من از وزن ۶۰ بیام رو ۵۸😅یعنی چند ماهه میخوام کم کنم نمیشه به امید اینکه تو این دوهفته کم کنم و ۱.۱.۱۴۰۰ (۵۸ )باشم