بچه ها من تقریبا تو همه چی مخصوصا انجام کارای ارایشی و زیبایی و رژیم و مد و کارای هنری و درسی و مشاوره و همه کار و همه چی تجربه دارم .. همه کاری هم کردم تو زندگیم که نمیتونم بگم همش درست بوده ؛ اگه سوالی دارید راجب این حوزه ها بپرسید تا صادقانه جواب تونو بدم :)
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یه خط چشم خوب معرفی میکنی؟ بعد اینکه میخوام تمرین کنم چون بلد نیستم حالا مویی بگیرم اولمه یا ماژیکی
چون بار اولته ماژیکی بگیر .. راستشو بخوای چون همه کار کردم و همه جورم ارایش کردم الان دنباله مواد ارایشی طبیعی ام و خط چشمممو از سرمه ها استفاده میکنم ..
موهایی ک پایینش وز و برای صافی مو هم بگو موهام فر نیس البته
ببین مویی که وزه ؛ عموما یا بخاطره استفاده از مواد شیمیایی مثل رنگ و ایناست یا اینکه موی طبیعیه خودتونه که مو خوره گرفته .. اگه میخوای هزینه نکنی و موهات نرم بشه ؛ ماسک سس مایونز بزن به موهات .. اگه هم هزینه میکنی یه بارکی بیا کراتین کن و پیشنهاد میکنم که کراتینت هم تودت بخری و بدی یه آرایشگره آشکا بدات بزنه تا هزینه ش کمتر در بیاد :)
برا موهات رزماری برا اعصابت گل گاو زبون و تمرین نفس کشیدن😶ببخشید استاد😂
هاهاهاها بوس ♡ راست میگه رز ماری خوبه ، آب پیازم خوبه برای رشد مو .. اگه میخوای هزینه کنی ام ، برو یا سرم موی سینره یا سریتا بخر و هر روز روی فرق موهات بریز و ماساژ بده ♡
خواهش میکنم نازنینم :) واقعا پدر تجربه بسوزه .. همه دوستام میگن لامصب همه غلطی کردیییی 😍😎 منم گفتم ...
با تجربه جان بگو واسه غلبه بر ترس از پرواز چکار کنم🙁
اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳ ) شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎