منم میخواستم طلا بگیرم امروز رفتم یه دستبند دیدم گفت ۱۷ درصد اجرتشه
فکر کنم خیلی بهتر باشه دست دوم
Md.collection24 ادرس پیج منه، مانتوهای خوشگل دارم به شما نی نی سایتیا هم یه کوچولو تخفیف میدم ، ممنون میشم با لایک و کامنت منو حمایت کنید تو اینستا ❤️❤️😍😍😍
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من از جایی ک خرید میکنم رو هر گرم ده تومن بیشتر از قیمت روز طلا حساب میکنه طلاهاشم قاطی هم نو هم دست دوم ک همشم تمیزه اصلا متوجه نمیشی فرقشون رو
زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
من همیشه دست دوم میگیرم اجرت نداره فقط سود میکشن روش قانونیش ۷ درصده ولی اکثرا ۵ درصد میکشن من چون چند ساله از یه جا میخرم ۳ درصد میکشه روش خیلی به صرفه هست حق انتخاب نداری ولی برای سرمایه گذاری عالیه بعضی وقتا چیزای خوشگلیم توش پیدا میشه
شوهرم میگه الان صرف نمیکنه اگه قبلا میخریدیم باز بهتر بود اما اگه تصمیم داری الان بخری ده سال ...
با این روند رشد لازم ب ده سالم نیست عزیزم..من خودم تو همین ۹۸ خرید کردم گرمی ۴۵۵ بود قیمت روز طلا بعد اومد چند وقتی رو ۴۰۸ الانم ک دیگه میبینی رفت بالا ۵۰۰....امروزم مادرم ی تیکه فروخت ۴۹۵ ازش خرید
زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.