2777
2789
عنوان

قطره آهن براي نوزاد دو ماهه

891 بازدید | 10 پست

لطفا كسي تجربه اي داره بگه: نوزاد دو ماهمو به خاطر زردي ازمايش خون گرفتم، ازمايش گفته هموگلوبين خونش پايينه،؟بردمش دكتر بهش قطره آهن داد. بنظرتون زود نيست؟ 

خب دکتر تشخیص داده دیگه 

در حالت عادی زوده ولی لابد بچه شما نیاز داره به آهن مکمل

اینکه توقع داشته باشی مادرشوهرت باهات خوب باشه چون تو باهاش خوبی......مثل اینه که توقع داشته باشی گرگ تو رو نخوره چون تو اونو نمیخوری!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه والا توي همين دوماه اينقدر دكتراي مختلف نظرهاي متفاوت نسبت به وضعيت نوزاد داشتن كه همش ترديد ميكنم به تشخيصشون. مثلا يكي ميگه براي زرديش صبر كن خودش خوب ميشه يكي قرص فنوباربيتال تجويز كرده. يكي ميگه نوزاد هرچقدر شير خواست بهش بايد بديد يكي ديگه ميگه دو سه ساعت يه بار. يكي ميگه بچه رفلاكس داره رانيتيدين تجريز ميكنه يكي ميگه هيچيش نيست طبيعيه!!! الانم مطمئنم يه دكتر ديگه ببرمش ميگه چه خبره قطره اهن زودهههههه!!! 😊😊😊

نه خداروشکر پسر من از همون روزای اول تا دوماهگی سرماخورده بود واسه همین از دوماهگی بهش اهن داد دکتر ...

هلما جون دكتر به من گفت قطره آد رو قطع كن اهن رو بده شما هم قطره اد رو قطع كردي يا نه?