2777
2789
عنوان

تجربه ام از دکتر محمد ذکاوت

3623 بازدید | 8 پست

خیلی وقته میخوام این تاپیکو بزنم ولی چون زیاد نمیام نی نی سایت امروز اراده کردم. 

دو سال پیش همین موقعا دخترم تب و اسهال و استفراع داشت که تبش سه روز طول کشید و شبش رفتیم بیمارستان پیامبران. دکتر ذکاوت شیفت بود. گفت عفونته باید بستری شه. من گفتم راه دیگه نداره گفت نه عدد crp فک کنم ۳۰ بود. خلاصه گفتم من بیمه نیستیم پولم ندارم در توانم نیست. گفت سرم بزنید تبش بره پایین با مسئولیت خودتون ببریدش ولی به نظرم باید بستری شه. خلاصه سرم زدیمو چند تا دارو توش زدن و دیگه همون شب همه ی علائم تموم شد. درواقع فک میکنم مشکل دخترم عفونت ویروسی بود که دوره سه روزه ی طبیعیشو طی کرده بود. ولی من اونقد استرسی بودم طاقت نیورده بودم. خلاصه گذشت تا امسال آبان......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر ذکاوت تو ذهن من شده بود یه دکتر خوب که اون شب یه داروی معجزه آسا ریخته تو سرم دخترم و با یک باز تزریق عفونت شدید دخترم درمان شده بود. توهم !!! 

پسرم ابان به دنیا اومد. یک روز ادرار نکرد و لحظه آخر اونقد با دستگاهش ور رفته بودن که ادرار کردو ما مرخص شدیم. رفتیم خونه تا شبش باز ادرار نکرد. زنگ زدم باز پیامبران گفتم دکتر ذکاوت نیست گفت تا نیم ساعت دیگه میره خلاصه نفهمیدم چجوریه لحظه آخر رسیدیم بیمارستان که مثلا منجی پسرم هم بشه. هیچی معاینه کرد گفت کلیه اش کار نمیکنه و باید بستری شه وگرنه نارسایی کلیه میگیره. من گفتم یعنی الان کلیه اش کار نمیکنه؟ گفت نه. دست زد مثانه گفت ببین خالیه. مادر و پدرم کلی هول شدن و گفتن بستریش کنید. هیچی باز من گفتم نه میبرم خونه تا چند ساعت دیگه ادرار نکرد بعد میارمش. بیست دیقه بعد خونه بودیم. مادرم اومدم پوشکش رو باز کنه ببینه ادرار کرده یا نه که ادرار کرد کل مبل و مامانمو زمینو. بچه اونقد مثانه اش پر بود یه دیقه داشت می.شا.شید. همون بچه ای که ذکاوت گفته بود مثانه اش خالیه و کلیه اش کار نمیکنه که مای مستاصل رو ناگزیر به بستری و پرداخت شبی دو میلیون پول کنه

خلاصه هیچوقت دیگه سمت این آقای پولکی نمیرم و واسه اون شب نمیبخشمش. و این تاپیکو زدم که خیلی به دکترای این دوره زمونه اعتماد نکنید. 

بماند که خیلی وقتا بستری شدن جون خیلی ها رو نجات داده ولی گاهی بستری کردن مردم و بچه ها بخصوص صرفا یه دکانه برای دکترا

چون ذکاوت رئیس بخش اطفال پیامبرانه و از بستری کردن بچه ها سود میبره. فقط دلم میخواست بهش بگم یه کم یه کم انسانیت و وجدان داشته باش. 

بازم میگم بعضی بچه ها فقط با بستری و تزریق خوب میشن یه وقت حرف من گمراهتون نکنه. تو هر شرایطی ادم باید شرایط بچه اشو بسنجه و تصمیم بگیرم

خلاصه هیچوقت دیگه سمت این آقای پولکی نمیرم و واسه اون شب نمیبخشمش. و این تاپیکو زدم که خیلی به دکترا ...

کاش پیغام شما رو زودتر دیده بودم ما هم پیش این آقای دکتر پولکی رفتیم و اصلا راضی نبودیم 

دکتر ذکاوت تو ذهن من شده بود یه دکتر خوب که اون شب یه داروی معجزه آسا ریخته تو سرم دخترم و با یک باز ...

بیمارستان پیامبران سطح پزشکاش خیلی پایینه

بخصوص خانم دکتر سلطانی که بشدت سهل انگارن و من چندین نفرو دیدم که ناراضی بودن ازش با جون مادر و آینده بچه بازی میکنه و عین خیالش نیست و اطلاعات بسیار غلط در اختیار بیمار قرار میده

حتی سواد حساب کردن تاریخ زایمانم نداره