2777
2789
عنوان

سونوی غربالگری اول(NT)

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 22 پست
وای گلم‌باردارشدی خداروشکر پارسال همین روزا توی تاپیکم نوشتی قلب نینی تشکل نشده بازم شکر خوشحال شدم ...

قربونت عزیزم

آره پارسال بهمنو اسفند درگیر سقط دومم بودم

اگه میموند بچه ام همسن پسره تو بود

ولی بازم شکر.خدا لطفشو شامل حالم کردو با میکرو باردار شدم

برام دعا کن این یکی رو بتونم بسلامتی بدنیا بیارمش

پسرم زندگی با بودن تو و خندیدنت جایی قشنگ تریه😍
قربونت عزیزم آره پارسال بهمنو اسفند درگیر سقط دومم بودم اگه میموند بچه ام همسن پسره تو بود ولی با ...

اشکال نداره بچه اول منم اگه بدنیامیومد الان یسالو چهارماهش بود ولی کارنم چهارماهشه.مطمینم اینیکی رو بسلامتی بدنیا میاری عزیزم چقد خوشحال شدم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اشکال نداره بچه اول منم اگه بدنیامیومد الان یسالو چهارماهش بود ولی کارنم چهارماهشه.مطمینم اینیکی رو ...

نه گذشته برام دیگه گذشته

اگه بچه اولم سقط نمیشد عید ۹۹تولد۳سالگیشو میگرفتم

اما مهم نیست مهم اینه ک بتونم این جوجمو بسلامتی بدنیا بیارم 

ممنون عزیزم از لطفت مهربون

سلام عزيزم دكتر توام فروتنه؟منم پيشش ميكرو كردم دوتا سقط بدون قلب داشتم من دوقلو باردارم الان هفته ه ...

سلام عزیزم

من تو بارداریم پیش دکتر رزاقی هستم

آخی عزیزم دوقلو خیلی بامزه اس

من مطب شمشیری فروتن میرفتم

سلام عزیزم من ۲ تا سقط داشتم یکی که خیلی زود تو هفته ی ۵، دومی ایست قلبی... چکارکنم کدوم دکتر برم تروخدا راهنماییم کن دکتر رزاقی هم که ایران نيست 

جهان خیلی زیبا میشد اگه ما خانم ها هوای همو داشتیم.. مادرشوهرجان ،عروس جان,جاری جان، خواهرشوهرجان، ما همه زن هستیم ، از سختی هایی که هممون میکشیم خبر داریم، لااقل به همدیگه رحم کنیم..
سلام عزیزم من ۲ تا سقط داشتم یکی که خیلی زود تو هفته ی ۵، دومی ایست قلبی... چکارکنم کدوم دکتر برم تر ...

برو پیش دکتر سهیلا عارفی یا دکتر میترا فروتن