2777
2789

اگه نمیخوایین کاربری منو برگردونین خب بگین ،دیگه چرا هی پاس میدین به هم؟چرا هی امروز فردا میکنین؟الان یه ماهه منو علاف کردین که کاربریمو برگردونین،هرکدومتون میایین فقط شماره وایمیل میگیرین ومیگین پیگیری میکنین اما خبری ازتون نمیشه،دیگه حالم بد شد اینقد تاپیک زدم ،تازه اینم کاربری خودم نیس واسه دوستمه که شرمندش شدم بخدا.

اینم عکس کاربریم که باز نیای بگین کابریت چی بوده 

البته من موقع ورود کاربریمو nika95 وارد میکنم اما تونی نی سایت کاربریم نیکا۸۶ میاد.خواهشا یا کاربریمو برگردونین یا یه کلمه بگین برنمیگردونیم تا منم بی خیال بشم دیگه اه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این ک هیچی من امروز تو دردسر افتادم واسه ی تاپیکم همشونو صدا زدم اصلا رسیدگی نمیکنن فقط بلدن بگن قوانین سایتو رعایت کنید ولی بلد نیستن ب عنوان ادمین قوانین ادمین بودنشونو رعایت کنن

🖤
این ک هیچی من امروز تو دردسر افتادم واسه ی تاپیکم همشونو صدا زدم اصلا رسیدگی نمیکنن فقط بلدن بگن قوا ...

دقبقا همینه ،وقتی باهاشون کار داری اصلا نمیان واهمییت نمیدن ولی همینکه تاپیکی برخلاف قوانینشون بزنی همشون سریع پیدا میشن وتاپیکو میبرن روهوا

دقبقا همینه ،وقتی باهاشون کار داری اصلا نمیان واهمییت نمیدن ولی همینکه تاپیکی برخلاف قوانینشون بزنی ...

اره بخدا من کلی نگرانم ساعت۱۶.۲۰رفتم تاپیک حذف ولی برخلاف قوانین سایت ک تا۴نیم انلاین باشن از قبل تاپیکو قفل کردن 

🖤
دقبقا همینه ،وقتی باهاشون کار داری اصلا نمیان واهمییت نمیدن ولی همینکه تاپیکی برخلاف قوانینشون بزنی ...

سلام عزیزم من فعالتون کردم ولی لطفا رعایت کنید برای سایت مشکل درست نشه

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

سلام عزیزم من فعالتون کردم ولی لطفا رعایت کنید برای سایت مشکل درست نشه

واقعاااا؟؟ممنون عزیزززم خیلی لطف کردین😘😘😘😍😍😍💃💃💃💃بخدا من‌خیلی کاربرخوبیم نمیدونم چرا لغوشدم