2777
2789
عنوان

چطوری نظر یه پسر مغرورو جلب کنم؟؟

506 بازدید | 25 پست

عزیزان لطفا راهکارای خوب ارائه بدین یه پسرو خیلی میخوام ولی زیادی مغروره لطفا نگین پسر مغرور بیخیال خوب نیس فلان بهمان خیلی دوسش دارم نمیخوام از دستش بدم کسایی ک عشقشون مغرور بوده بیان بگن چطوری تورشون کردین؟؟چیکارکنم جذبم شه؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه مغرور داریم تا مغرور از رفتاراش بگو تا بگیم چیکار کن 

برای داشتنت 👫 دلی ❤ رو به دریا 🌊 زدم  که از آب میترسید ...!                      دوست عزیز ، من با همه محترمانه برخورد میکنم ،،،وقتی بی احترامی میکنی جوابتو نمیدم یعنی اینکه نمیخوام شخصیتمو در حد تو پایین بیارم وگرنه تو این دوره و زمونه کسی بی زبون نیس نتونه جوابتو بده ...!

من شوهرم اینجوری بود خیلیا دورش بودن بهش پیشنهاد میدادن ولی عاشق من شد من ساز مخالف بودم و باهاش دعوا میکردم😂 میریدم بهش فک کردی کی هستی انقد ادعات میشه😁

اون پسر مغرور شاید تو ی رابطه باشه ب اینم فک کن

تیکر ی اتفاق خوب تو زندگیمه انشالله❤انشالله کلی اتفاقای خوب ک خیر شما توش هی براتون اتفاق بیوفته و درد و ناراحتی از زندگیتون بره

مغرور شدید ولی خودش تور شد و این که پسر های مغرور خیلی سخت تور میشن و باید ببینی چه چیزی جذبش میکنه 

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم