2777
2789
عنوان

خانم های که تو عقدین و شوهرتون راه دوره

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 35 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر منم دو روزه زنگ نزدم اونم نمیزنه اصلا براش مهم نی مثلا دوران شیرین عقده

چه جوری تحمل میکنین اینارو ...باید اونقدر پیگیر باشن زنگ بزن شما رو کلافه کنن نه این که با زنگ نزدن اذیتتون کنن

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........
سه ساله عقدی؟چندسالته

۲۳

اشی‌مشی سابق هستم... واردکننده انواع و اقسام پارچه‌های جنس خوب با قیمت عالی... آدرس کانال تلگرام Parchesara121@ ... سفارش تایپ و پاورپوینت با مناسب‌ترین قیمت پذیرفته میشود
شوهر منم دو روزه زنگ نزدم اونم نمیزنه اصلا براش مهم نی مثلا دوران شیرین عقده

اگه مث شوهر من باشه ک نمیزنه همممم... 

اشی‌مشی سابق هستم... واردکننده انواع و اقسام پارچه‌های جنس خوب با قیمت عالی... آدرس کانال تلگرام Parchesara121@ ... سفارش تایپ و پاورپوینت با مناسب‌ترین قیمت پذیرفته میشود
هیچی دیگه نمیشه کاریش کرد....تو خودتم هر روز زنگ نمیزنی?

منم نه ... دیگه خودمو سبک میکنم بخوام هرروز زنگ بزنم ..

چه جوری تحمل میکنین اینارو ...باید اونقدر پیگیر باشن زنگ بزن شما رو کلافه کنن نه این که با زنگ نزدن ...

چیکار کنم ده روز هر روز بهش زنگ میزدم حالشو میپرسدم دوروزه ناراحتم یه زنگ نزده بگه خب چته عزیزم فقط صب بخیر شب بخیر همین

عقدتون چطور بود خوب بودین؟عاشق بود؟

خیلی زنگ میزد دیگه همش تلفن دستم بود..مسیج خیلی میفرستاد...الان همش من زنگ میزنم اس میدم😂😂😂

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........
منم هر روز میزدم گفتم خوب میشع هیچ فایده نداشت 

ن واقعا فایده نداره 

اخلاقشنونه دیگههه