بهار1372 مدیر عضویت: 1396/11/17 تعداد پست: 12 عنوان بیبی چک با هاله کمرنگ | مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 31 پست سلام.من عادتام همیشه منظم بوده این ماه کلومیفن مصرف کردم و الان 6روزه از موعدم میگذره بیبی چک زدم دوبار ولی اول یه خطه بعد یه هاله کمرنگ میوفته.بعدنیم ساعتم پرنگ میشه دوخط.دارم دیوونه میشم به نظرتون ممکنه باردار باشم؟ 1398/11/07 | 15:48 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mamykaren عضویت: 1398/06/10 تعداد پست: 1610 ناخواسته اس شرایط روحیم اصلا خوب نیست دیشب میزو گذاشتم متاسفانه هیچ خونریزی ندارم شاید خدا نمیخاد چیزیش بشه نکن بعد از سقط احتمال بارداری کم میشه دخترم تمام زندگیم 😍😍😍خوش اومدی
عافرت عضویت: 1398/08/19 تعداد پست: 4112 میخواین من بجاش عکس بذارم😃 بلی بزااااااار 21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞
خدارودارم۶۶ عضویت: 1397/07/24 تعداد پست: 1611 از منم همینجوری شد مثب بود گل پسرم ۱۴/۴/۹۹...اومد بغلم ...خدایا خودت مراقب دوتا پسرام باش
بهار1372 مدیر استارتر عضویت: 1396/11/17 تعداد پست: 12 عاقا قبول نیس دلمونو آب میکنی و عکس نمیزاری والا😍♥️
بهار1372 مدیر استارتر عضویت: 1396/11/17 تعداد پست: 12 احتمالا دیگه چزا بعد 6 روز نزفتی ازمایش بدی؟ عزیزم امروز رفتم ازمایش خون دادم ولی گفته فردا عصر حاضر میشه جوابش.خیلی استرس دارم
مامان_آینده_ عضویت: 1398/08/14 تعداد پست: 2527 عزیزم امروز رفتم ازمایش خون دادم ولی گفته فردا عصر حاضر میشه جوابش.خیلی استرس دارم جوابش ک اومد منم تگ کن حتمن .منم دیرز بوده موعدم ولی نشدم امروز بی بی چک زدم منفی شد ولی دیردز هاله کمرنگ انداخت بعدش میشه برای سلامتی کنجد تودلم یه صلوات بفرسین
akimane عضویت: 1398/10/09 تعداد پست: 1329 عزیزم امروز رفتم ازمایش خون دادم ولی گفته فردا عصر حاضر میشه جوابش.خیلی استرس دارم ابشالا ک هستی خدایا مرسی بابت نعمت بزرگی ک بعد از دوسال بهم عنایت کردی .ایشالا دامن همه ی بی بچه ها بحق فاطمه زهرا سبز بشه .برا بسلامتی بدنیا اومدن بچم ی صلوات میفرستین؟
بهار1372 مدیر استارتر عضویت: 1396/11/17 تعداد پست: 12 جوابش ک اومد منم تگ کن حتمن .منم دیرز بوده موعدم ولی نشدم امروز بی بی چک زدم منفی شد ولی دیردز هاله ... عزیزدلمممم ایشالا که هرچی صلاحمونه همون میشه.توهم حتما منو تگ کن ایشالا با خبرای خوب بیایم 😍😍😍
مامان_آینده_ عضویت: 1398/08/14 تعداد پست: 2527 عزیزدلمممم ایشالا که هرچی صلاحمونه همون میشه.توهم حتما منو تگ کن ایشالا با خبرای خوب بیایم 😍😍😍 ایشالا .علائمات چی هس .علائم پریودی هم داری؟من همش حس میکنم پریود شدم ولی نشدم میشه برای سلامتی کنجد تودلم یه صلوات بفرسین
بهار1372 مدیر استارتر عضویت: 1396/11/17 تعداد پست: 12 ایشالا .علائمات چی هس .علائم پریودی هم داری؟من همش حس میکنم پریود شدم ولی نشدم اره دقیقا از یه هفته قبل موعدم دلدرد و کمردردم.همش احساس میکنم پریود میشم الان ولی نمیشم.
مامان_آینده_ عضویت: 1398/08/14 تعداد پست: 2527 اره دقیقا از یه هفته قبل موعدم دلدرد و کمردردم.همش احساس میکنم پریود میشم الان ولی نمیشم. وای من از یه هفته پیش دل دردداشتم هعی تخمدانام تیرمیکشید .کمردردم کمی دارم .ولی سینه درد ندارم .ببینم چی میشه خوشبحالت تو تکلیفت مشخص شده😢 میشه برای سلامتی کنجد تودلم یه صلوات بفرسین
بهار1372 مدیر استارتر عضویت: 1396/11/17 تعداد پست: 12 وای من از یه هفته پیش دل دردداشتم هعی تخمدانام تیرمیکشید .کمردردم کمی دارم .ولی سینه درد ندارم .ببین ... نه بابا کجا تکلیفم روشنه.هنوز نمیدونم چرا پریود نمیشم.یه حسی بهم میگه حامله نیستم😔
مامان_آینده_ عضویت: 1398/08/14 تعداد پست: 2527 نه بابا کجا تکلیفم روشنه.هنوز نمیدونم چرا پریود نمیشم.یه حسی بهم میگه حامله نیستم😔 مگه نمیگی بی بی چکم مثبت شده . ایشالا ک حامله ای عهههه. من ک فرداهم بی بی چک میزنم توام بزن😍ناامید نمیشم میدونم حامله میشیییم😢 میشه برای سلامتی کنجد تودلم یه صلوات بفرسین