2777
2789
عنوان

برای رفع غبغب یار باید کرد ؟

952 بازدید | 21 پست

برای از بین بردن غبغب چیکار میتونم بکنم یکمی انگار زیر گلوم غبغب دارم نمیخوام داشته باشم از عمل جراحی هم میترسم . روش دیگه ای غیر از عمل داره که کسی تجربه کرده باشه خودش یا اطرافیانش ؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو گوگل بزن ورزش داره. خیلی موثر‌ 

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

ماساژ 

با بخشیدن، واقعیت های گذشته عوض نمی شوند زیرا گذشته را نمی توان تغییر داد. ما فقط می توانیم دیگران را ببخشیم تا به آرامش بیشتری برسیم. بخشش به ما اجازه می دهد با گناه، سرزنش و احساس شرم خداحافظی کنیم و به ما یاد می دهد که با دوست داشتن دیگران از شر ترس های گذشته رها شویم

یه چیز جدید اومده میسوزنن اسمش نمیدونم چیه دونه دونه هست باید چند جلسه بری 

این همه من گفتم شماها اسمش رو بلدید بگید 😂😂😂😂😂

از وقتی که شماره شو به بلَک لیست گوشیم انتقال دادم چند ماهی میگذره…شیش،هفت تا اس داده بود که چند هفته بعد خوندمشون.اون موقع از دستش عاصی بودم. واقعاً اذیت میکرد.یه شب با یه شماره دیگه اس داد برا همین نرفت تو بلک لیستم.نوشته بودکه اگه میخوای دیگه اس ندم بهت،یه چیزی بگو.بدون معطلی جواب دادم و همون چیزی رو که میخواست.براش فرستادم چون واقعاً دیگه نمیخواستم اس.ام.اساشو ببینم.دیگه ا………س ندادنمیدونم اصلاً چی شد که اینطور شد. دیگه سراغمونگرفت انگار نه انگار که من “هستم”به هرحال اعتراف میکنم که خیلی دلم برای اس.ام.اس هاش تنگ شده.اگه الان اینارو میخونی، ازت میخوام که یه شانس دیگه بهم بدی. قول میدم بچه ی خوبی بشم !هم تو مسابقه ها شرکت کنم هم آهنگپـیشواز داغ هفته رو انتخاب کنم و حتی با شارژ ۱۶۸۶۵۰ریال،برنده ۱۰۰تومن اعتبار هدیه.داخل شبکه شم ..!ایرانسل دوسِت دارم !😂😂😂😅😅😅
تزریقه ؟ همکارم میگفت کربن تراپی خوبه اما نمیتونم اعتماد کنم میترسم به تارهای صوتی آسیب بزنن 

ن هایفو خیلی خوبه دستگاس با ژل سونو میزنن حتی برای زاویه سازیم انجام میدن هیچ خطری نداره حتی کبودی و ورم

🍁
ن هایفو خیلی خوبه دستگاس با ژل سونو میزنن حتی برای زاویه سازیم انجام میدن هیچ خطری نداره حتی کبودی و ...

کجاها انجام میدن عزیز...

شعور سطوح مختلفی دارد، بالاترین سطح آن نادیده گرفتن بیشعورهاست
ن هایفو خیلی خوبه دستگاس با ژل سونو میزنن حتی برای زاویه سازیم انجام میدن هیچ خطری نداره حتی کبودی و ...

الان سرچ کردم تو گوگل عوارض نداره انگار . اما نوشته بودن هزینه اش زیاده و 3 ماه طول میکشه نتیجه اش و ببینم . نوشته بود 3 بار باید انجام بدم فاصله بین دوره ها 6 ماهه است . درسته ؟ شما خودتون انجام دادید ؟ برای چه قسمتی از صورت ؟