2777
2789

كسى بوده قرص سايتوتك مصرف كنه و بعد از چند تيكه خون ديگه خونريزى نداشته باشه؟من بعد از ٦تا قرص سايتوتك كه داخل واژن گذاشتم بعد از ٧ساعت يكم ازم لخته اومد ديگه كلا قطع شد اطلاعاتى دارين در مورد علتش؟چيكار بايد كنم؟

یکی زیرزیبونم گذاشتم یکی واژن بعد ۵دیقه لخته و خون اومد تا تقریبا دوهفته لک و..داشتم

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›

ازاد گرفتی سایتوتکو

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اینطوری شدم رفتم دکتردزش رو برام بیشتر کرد هم واژینال و هم زیر زبونی استفاده کردم تا اثر گذاشت ب ...

يعنى الان بگيرم زير زبونم بزارم تاثير ميزاره؟نميخوام كارم به كورتاژ بكشه

عزیزم من مشکل شما رو نمیدونم ولی خودم بارداری پوچ داشتم و به خاطر همین دکتر بهم گفت دیرتر و سختتر از بارداری عادی سقط میشه و زیر نظر خودش دزش رو بردم بالا و همین باعث شد که حالم خیلی بد بشه 

من همین دیروز چون جنین رشد نکرده بودو تپش قلب نداشت  تو هشت هفتگی دکتر گفت قرص زیر زبونی بذارم قبل خوردن قرص تا صبح درد وخونریزی به شکل لخته داشتم فردا که قرص استفاده کردم دیگه هیچ اتفاقی نیفتاد فقط تب و لرز و ببخشید اسهال و یه درد شدید نگرانم نمیدونم دفع شد یا نه

خدایا سپاسگزارم که همیشه بهترین ها رو نصیبم میکنی.
عزیزم من مشکل شما رو نمیدونم ولی خودم بارداری پوچ داشتم و به خاطر همین دکتر بهم گفت دیرتر و سختتر از ...

از چه مظر حالاون بد شد يعنى؟دارم از استرس ميميرم الان ٣روزه كه خونريزى ندارم 

من همین دیروز چون جنین رشد نکرده بودو تپش قلب نداشت  تو هشت هفتگی دکتر گفت قرص زیر زبونی بذارم ...

منم لرز داشتم گلاب به روتون اسهال هم شدم حالت تهوع هم داشتم اما بالا نياوردم ولى بعد از اون چند تيكه ديگه خونريزى ندارم خيلى نگرانم