2777
2789
عنوان

چیکار کنم که عاشقم بشه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 40 پست
وای گلم توروخدا ببخش منو شرمنده تورو یاد اون روزا انداختم...حتما قسمت نبوده عزیزدلم الان این پسر ک ...

عزیزم دشمنت شرمنده. من همش بیادشم..هنوز تو قلبمه. منتظر معجزه ام. اگه مغروره توهم باش. حداقل بعدا پشیمون نمیشی

آیا خداوند برای بنده اش کافی نیست؟    
یک سال و تقریبا دوماه. البته ماه پیش بهم پیام داد بعد یک سال بیخبری، منم محلش ندادم. اونم مغرووووور

منم میگفت من دوس دارم همچیم دست نیافتنی باشه منم گلابییییییی معنیش نفهمیدم 

ولی هرکی رفته ی روز برمیگرده ولی اونموقع خیلی دیر شده😐

دختر عموم پروفایلش زده خوشبختی یعنی اسمِ شوهرت مرتضی باشه یِ دلِ سیر گریه کردم برا همه ی اون بدبخت های که اسم شوهرشون مرتضی نیست خدایا خیلی بی انصافیه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فدای تو بشم گلم ممنون بابت حرفات عزیز دلم😘😘 الان میگی کلا سراغش نگیرم نه تو این مدت ک اینجوری شده ...

خدانکنه عزیزمممم😍 

اره  اره مث خودش باش 

دختر عموم پروفایلش زده خوشبختی یعنی اسمِ شوهرت مرتضی باشه یِ دلِ سیر گریه کردم برا همه ی اون بدبخت های که اسم شوهرشون مرتضی نیست خدایا خیلی بی انصافیه.
آره کاش تا منتظریم برگردن ن وقتی که دیره.....

دقیقاااا😑

آره کاش تا منتظریم برگردن ن وقتی که دیره.....

دقیقا😔حس خیلی بدیه...من موندم بعضی دخترا چطوری پسرا رو تور میکنن باور کن ی مورد دیدم پسره خیلی از دختره سرتره ولی انقد خریدار ناز دختره هس

دقیقا😔حس خیلی بدیه...من موندم بعضی دخترا چطوری پسرا رو تور میکنن باور کن ی مورد دیدم پسره خیلی از د ...

بعضی دخترا با دست پس میزنن با پا پیش میکشن، سیاست دارن لعنتیا

آیا خداوند برای بنده اش کافی نیست؟    
دقیقا😔حس خیلی بدیه...من موندم بعضی دخترا چطوری پسرا رو تور میکنن باور کن ی مورد دیدم پسره خیلی از د ...

من دیدم دختره ده بارررررر خیانت کرده پسره باز میخوادش😐🙄

آره ولاااا همین منو میسوزونه

منم منم😐