سلام دوستان گلم من یه پسری رو خیلی میخام یه ماهه ک با هم آشنا شدیم اوایل خیلی زنگ میزد اینا ولی الان روزی یبار یا دوروز یبار...نمیدونم چرا اینجوری شده بدون دلیل منم خ مغرور هستم تا خودش زنگ نزنه اینا نمیتونم زنگ بزنم پی ام بدم بهش بنظرتون بهش بی محلی کنم یا چیکار؟؟؟لطفا کسایی ک چنین تجربیاتی داشتن بهم بگن دیگه😢😢ممنون میشم چون نمیخوام از دستش بدم
اگه خیلی تحویلش بگیری یهو ب خودت میای میبینی رفته. (تجربه ی شخصی خودم) پسرا همش باید `نه` بشنون تا حریص بشن. خودتو سبک نکن غرورتو حفظ کن. نازتم داشته باش اگه لیاقت داشته باشه میمونه باهات..
کاش یکی اینا رو پارسال ب خود من گفته بود خدااااا😭😰
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
از دوست داشتن خودت مطمعنش نکن بزار ترس از دست دادنت داشته باشه حتما سیاست بلد بودم وضعم این نبود دخ ...
الهی عزیزم فدات بشم من خ سخته ولا ولی من اولین باره از یه پسر انقد خوشم اومده اصلا هم نمیخوام بدونه دوسش دارم میخوام خودش بیشتر دنبالم بیوفته موندم چیکار کنم چطور باشم