2777
2789
عنوان

چیکار کنم که عاشقم بشه؟؟

247 بازدید | 40 پست

سلام دوستان گلم من یه پسری رو خیلی میخام یه ماهه ک با هم آشنا شدیم اوایل خیلی زنگ میزد اینا ولی الان روزی یبار یا دوروز یبار...نمیدونم چرا اینجوری شده بدون دلیل منم خ مغرور هستم تا خودش زنگ نزنه اینا نمیتونم زنگ بزنم پی ام بدم بهش بنظرتون بهش بی محلی کنم یا چیکار؟؟؟لطفا کسایی ک چنین تجربیاتی داشتن بهم بگن دیگه😢😢ممنون میشم چون نمیخوام از دستش بدم

اگه خیلی تحویلش بگیری یهو ب خودت میای میبینی رفته. (تجربه ی شخصی خودم) پسرا همش باید `نه` بشنون تا حریص بشن. خودتو سبک نکن غرورتو حفظ کن. نازتم داشته باش اگه لیاقت داشته باشه میمونه باهات..

کاش یکی اینا رو پارسال ب خود من گفته بود خدااااا😭😰

آیا خداوند برای بنده اش کافی نیست؟    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه خیلی تحویلش بگیری یهو ب خودت میای میبینی رفته. (تجربه ی شخصی خودم) پسرا همش باید `نه` بشنون تا ح ...

کاش یکی ب منم میگفت

دختر عموم پروفایلش زده خوشبختی یعنی اسمِ شوهرت مرتضی باشه یِ دلِ سیر گریه کردم برا همه ی اون بدبخت های که اسم شوهرشون مرتضی نیست خدایا خیلی بی انصافیه.
هعیییی چی بگم خواهر 😔😫

سیاست نداشتیم

دختر عموم پروفایلش زده خوشبختی یعنی اسمِ شوهرت مرتضی باشه یِ دلِ سیر گریه کردم برا همه ی اون بدبخت های که اسم شوهرشون مرتضی نیست خدایا خیلی بی انصافیه.
اگه خیلی تحویلش بگیری یهو ب خودت میای میبینی رفته. (تجربه ی شخصی خودم) پسرا همش باید `نه` بشنون تا ح ...

الان میگی منم مغرور بشم نه؟؟ لطفا راهکارای خوب بگین دیگ آجیای مهربونم بخدا انقد استرس دارم این دو سه روز😔

چطوری سیاست ب خرج بدم مثلا؟؟میشه یکم برام بگی اولین رابطمه ولا نمیدونم چیکار کنم

از دوست داشتن خودت مطمعنش نکن بزار ترس از دست دادنت داشته باشه حتما

سیاست بلد بودم وضعم این نبود دختر😂

از دوست داشتن خودت مطمعنش نکن بزار ترس از دست دادنت داشته باشه حتما سیاست بلد بودم وضعم این نبود دخ ...

الهی عزیزم فدات بشم من خ سخته ولا ولی من اولین باره از یه پسر انقد خوشم اومده اصلا هم نمیخوام بدونه دوسش دارم میخوام خودش بیشتر دنبالم بیوفته موندم چیکار کنم چطور باشم

الهی عزیزم فدات بشم من خ سخته ولا ولی من اولین باره از یه پسر انقد خوشم اومده اصلا هم نمیخوام بدونه ...

خدانکنه عزیزمم

میونه باش 

ن خیلی خودت بگیر نه بچسب بهش 

ولی ترسه رو حتما  بزار داشته باش

مثلا حتی اگ دو روز هم بیخبر بشه اصن پیام ندم زنگ نزنم نه؟؟

الان مگه دو روزه بی خبرین؟