2777
2789
عنوان

اصلا نمیتونم از رختخواب بیام بیرون

1071 بازدید | 16 پست

صبح ساعت شش بیدار میشم و پسرم و میفرستم مدرسه، ساعت هفت میخوابم دوباره تا این موقع، هنوزم زورم میاد بلندشم از جام.

باز بعد نهار هم دراز میکشم ،پنج به زور بلند میشم از جام. تا شب ساعت یازده 

دوست دارم سحرخیز باشم،کمتر بخوابم.ولی نمیتونم.

سه ماهه قرص آسنترا و پرپرونالول و کلومیپرامین استفاده میکنم، نمیدونم از این قرصهاست؟؟

نه عزیزم افسردگی داری باید حتما ورزش را هم بگنجی بعد از اینکه بچت رفت مدرسه برو ورزش بیا خانه 

دل عروس شکوندن تاوان داره خدایا سپردم به خودت انتقام من را خودت با عروس دومشون بگیر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تنها نیستی 

❤️ به خدا گفتم :« بیا جهان 🌏 را قسمت کنیم... آسمون واسه من ابراش ☁️ مال تو....دریا مال من موجش 🌊 مال تو.... ماه مال من خورشید☀️مال تو.... »خدا خندید و گفت : « تو بندگی کن همه دنیا مال تو... من هم مال تو.............>>😍

صبح بعد مدرسه نخواب.برو پیاده روی.اینا سنگین نیستن🤔بعد دوهفته بدن به قرص اعصاب عادت میکنه و دیگه خوابالود نمیشی.افسردگی داری؟

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
صبح بعد مدرسه نخواب.برو پیاده روی.اینا سنگین نیستن🤔بعد دوهفته بدن به قرص اعصاب عادت میکنه و دیگه خو ...

نمیتونم بیرون برم تنها

هم دخترم چهارسالشه ، خونه ست 

هم شوهرم اجازه نمیده تنها بیرون برم

نه، وسواس فکری دارم

نمیتونم بیرون برم تنها هم دخترم چهارسالشه ، خونه ست  هم شوهرم اجازه نمیده تنها بیرون برم نه، ...

فقط پیاده روی تند و یوگا میتونه حال شما رو بهتر کنه 

دختر تون رو صبح ها مهد ثبت نام کنین و خودتون برین ورزش و تغییرات رو حس کنین 

شما مادر دوتا بچه هستین خودتون باید به اونا اجازه بدین یعنی چی شوهرم اجازه نمیده دوست من؟

حیف عمر عزیزنیست که به کسالت و خمودگی بگذره؟

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
نمیتونم بیرون برم تنها هم دخترم چهارسالشه ، خونه ست  هم شوهرم اجازه نمیده تنها بیرون برم نه، ...

ای بابا😔

باهاش حرف بزن راضیش کن.

بچتو هم ببر.بذارش تو سه چرخه ای ماشینی چیزی.باخودت ببرش دور بزن و خرید کن بیا.خیلی کیف میده.من هرروز صبح باپسر ۲.۵ سالم میریم نون تازه میخریم میایم صبحانه میخوریم و کارهامو میکنم بعدش باز دوتایی میریم خرید واسه شام.خرید بهانست.میریم هوایی تازه کنیم.البته الان چندروز بچم میخوابه تاظهر🤕

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی