2777
2789
دوستان هرکی میتونه بهم بگه چیا گفته دکترم شنبه بهم وقت داده سونوگرافم زیاد روشنم نکرد اولین بار بود ...

عزیزم مشکلی نداری تاالان همه چی طبیعیه نگران نباش❤️

میدونیدِین هیچکسی به گردن کسی نمیمونه خدا حسابرس دقیقیه،نه یه میلیمتر جلو، نه یه میلیمتر عقب درست همونجایی که منو شکستی خواهی شکست اما نه با خواست من ‌ب عدالت خدایمان :)❤️
من بیدارم... چی بگم....  دارم ب بچه ایندم فکر میکنم...... ک قراره چ شکلی بشه، ؟نکنه دختر بشه و ...

انشاالله اگه دختر شد یه دختر نازو خوشگل میشه نگران نباش خانومی الان چند هفته ای؟

چای گیجی وسط کافه ی دنیا بودم قند لبخند تو پیش همه محبوبم کرد دور کردند تو را تا که مرا سرد کنند تلخی بی کسی ام قهوه ی مرغوبم کرد...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عجب، این که همش خوب گفته واست، همه چی طبیعیه انگار، فقط شاید به خاطر این ک گفته وضعیت متغیر باید رعا ...

وضعیت متغیر ینی چی

آخه بهم گفت استراحت مطلق کن فیبروم داری نگرانم کرد

چای گیجی وسط کافه ی دنیا بودم قند لبخند تو پیش همه محبوبم کرد دور کردند تو را تا که مرا سرد کنند تلخی بی کسی ام قهوه ی مرغوبم کرد...
عزیزم مشکلی نداری تاالان همه چی طبیعیه نگران نباش❤️

مرسی مهربونم از وقتی که گذاشتی خداروشکر💛🧡😘

هیچ‌..‌ میترسم اقدام کنم.....😰

عزییییزم چه مادر دوراندیشی انشالله اقدام کن خوراکیای خوب بخور نی نیت ناز بشه

استرس چرا

دخترم امروز اولین امتحانشه دیکته داره تو خونه همه رو درست مینویسه ولی تو مدرسه همیشه حواسش پرت میشه همه رو غلط می‌نویسه نمیدونم برای بالا بردن دقتش چکار کنم پیش مشاور هم بردمش

دیروز شیطان در گوشم زمزمه می‌کرد:در این طوفان نمیتوانی دوام بیاوری  امروز من در گوش او زمزمه کردم : ‌‌‌*****"من خود طوفانم "*****
مرسی مهربونم از وقتی که گذاشتی خداروشکر💛🧡😘

فدای شما 

اصلا استرس نداشته باش پرانرژی باش و ارووووم 

انشالله سالمو سلامت میاد تو بغلت😘

میدونیدِین هیچکسی به گردن کسی نمیمونه خدا حسابرس دقیقیه،نه یه میلیمتر جلو، نه یه میلیمتر عقب درست همونجایی که منو شکستی خواهی شکست اما نه با خواست من ‌ب عدالت خدایمان :)❤️
عزییییزم چه مادر دوراندیشی انشالله اقدام کن خوراکیای خوب بخور نی نیت ناز بشه

من کلا ب تغذیم خیلی خیلی اهمیت میدم... ولی میگن اخر بچه ب پدر مادرش میره... شوهرم ک خوشگل نیس ولی خیلی خیلی خوشتیپ و خوش هیکله‌...