انقد بدم میاد از این خواهرشوهرای کنه ! خواهرشوهر من با وجود داشتن 2 تا بچه بازم یهو پیشش بگیم میخوایم بریم فلان جا حتی حتی حتی سر کوچه برمیگرده میگه منم میام !!!! انگار چه خبره ! حالا خداروشکر خونمون یهویی نمیتونه بیاد اگه بخوادبیادباید با تاکسی بیاد که اونم انقد خسیسه نمیتونه
اره نکبتا مادرشوهرخودم هرشب می اومد ۶عصرتا ۱۱شب ک سریالش شروع میشد خونخونمو میخورد نمیگفت اینا میخا ...
وای وای وای
مادر شوهر منم با جاریم اینجور بود بد عروسی ما که اونا خالی کردن ما اومدیم جاشون من عبرت گرفته بودم از جاریم زیاد محلش نمیدادم نذاشتم زیاد پاش باز شه وقتیم میاد مثل مهمون باهاش رفتار میکنم که پاشو از حریمش بیرون نذاره بیوفته به جون گوشه کنار خونم آخه با جاریم اینجور بود
خواهر شوهر اگه گند نزنه به لحظات عاشقانه که خواهرشوهر نیست اصل خواهرشوهری به همینه اون خواهرشوهرایی که خوبن و سرشون تو لاک زندگیشونه اونااصل نیستن فیکن😁
وای وای وای مادر شوهر منم با جاریم اینجور بود بد عروسی ما که اونا خالی کردن ما اومدیم جاشون من عبرت ...
وای منکه راحت شدم فقط ۱سال اول پیششون بودم وقت و بی وقت خونم بودن منم محل نمیدادم شوهرم جونش درمیرفت برا خونوادش یبار سرصبح بلند شد اومد بخدا لباس تنم نبود تند تند لباس پوشیدم درو باز کردم تازه عروس بودم جعبه دستمال کاغذیم دیدم بالا سرمونه اینقد خجالت کشیدم ک بازم ب رو خودش نمی اورد