2777
2789
عنوان

خلوت کرده بودیم با همسر ک خروس بی محل اومد😕

| مشاهده متن کامل بحث + 1246 بازدید | 53 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آفرین همیشه دقیقا نود میرسن

اره نکبتا مادرشوهرخودم هرشب می اومد ۶عصرتا ۱۱شب ک سریالش شروع میشد خون‌خونمو میخورد نمیگفت اینا میخان بخابن خلوت کنن یا راحت باشن هیچی هیچی هرشبم می اومد 

اگه مخالفی ریپلایی نکن حوصله دعوا ندارم 🖐🏼باتشکر😁                  

انقد بدم میاد از این خواهرشوهرای کنه ! خواهرشوهر من با وجود داشتن 2 تا بچه بازم یهو پیشش بگیم میخوایم بریم فلان جا حتی حتی حتی سر کوچه برمیگرده میگه منم میام !!!! انگار چه خبره ! حالا خداروشکر خونمون یهویی نمیتونه بیاد اگه بخوادبیادباید با تاکسی بیاد که اونم انقد خسیسه نمیتونه 

اره نکبتا مادرشوهرخودم هرشب می اومد ۶عصرتا ۱۱شب ک سریالش شروع میشد خون‌خونمو میخورد نمیگفت اینا میخا ...

وای وای وای

مادر شوهر منم با جاریم اینجور بود بد عروسی ما که اونا خالی کردن ما اومدیم جاشون من عبرت گرفته بودم از جاریم زیاد محلش نمی‌دادم نذاشتم زیاد پاش باز شه وقتیم میاد مثل مهمون باهاش رفتار میکنم که پاشو از حریمش بیرون نذاره بیوفته به جون گوشه کنار خونم آخه با جاریم اینجور بود 

ولی باز یه جاهایی فضولی میکنه🤦‍♀️

واقعا اگه من بودم میزاشتم هرشب میرفتم خونه آقام تا دیگه نیاد

بخدااا هرشب اونم شبای زمستون دیگه با چند نفر مشورت کردم گفتن برو بخاب تا بفهمه خسته ایی منم ۹ک میشد میرفتم اتاق خاب کم کم فهمید

خدا نکنه همدردیم😂

بله  عزیز.. حالا خوبه مال تو فقط اونه مال من دوتا دیگه که ننه باباش باشن هستن 5 ماه عروسی کردم 9 ماهم نامزد یه روز تعطیل بدون مزاحم و تنهایی نداشتیم 

یاهم زهرمون کردن همین هفته پیشم جمعه یه دعوای اساسی انداختن در حد شکستن ظروف جهیزیم.

وای وای وای مادر شوهر منم با جاریم اینجور بود بد عروسی ما که اونا خالی کردن ما اومدیم جاشون من عبرت ...

وای منکه راحت شدم فقط ۱سال اول پیششون بودم وقت و بی وقت خونم بودن منم محل نمیدادم شوهرم جونش درمیرفت برا خونوادش یبار سرصبح بلند شد اومد بخدا لباس تنم نبود تند تند لباس پوشیدم درو باز کردم تازه عروس بودم جعبه دستمال کاغذیم دیدم بالا سرمونه اینقد خجالت کشیدم ک بازم ب رو خودش نمی اورد