2777
2789
عنوان

این ماهم نشد بشه😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 768 بازدید | 115 پست
ترس،استرس،نگرانی،ناراحتی،همش قاطی شدن،نمیتونم از خودم دور کنم،هر چی میخوام نمیشه،،توکل برخدا،ولی ناا ...

چندماه تحت درمانی؟منم ۷ ماهه انواع داروها رو خوردم.این ماه ک روزی ۹ تا خوردم.تنبلی تخمدان دارم.الانم سینه درد اومد سراغم نمیدونم اعتماد کنم ک شاید بخاطر بارداریه یا ن.من پریودام اصلا درد سینه ندارم ۲۴ سیکلم هستم

دلبند مادر،فرزند عزیزی که هیچوقت ندیدمت،دلم برای حس دوباره ات تنگ است،چقدر ذوق داشتم از آمدنت و با تو خو گرفته بودم....دیگران مرا به نبودنت دلداری میدهند،اما نمی دانند نمیشود فراموش کرد کسی ک قرار بود روزی تمام سهم تو از این زندگی شود و دیگر نیس،به چه امیدی بدون تو ادامه دهم،شاید برای بقیه چیزی جز یک تکه گوشت بی جان نبودی اما برای من دنیایم شده بودی،کم کم داشتی صاحب اسم میشدی بهار عمرم،دلم تنگ است برای حس داشتنت برای دوباره دوست داشتنت،دوباره به آغوشم برگرد که نبودنت درد است و این درد توان من را کم کرده......."نوزاد رنگین کمان"منتظرتم
ترس،استرس،نگرانی،ناراحتی،همش قاطی شدن،نمیتونم از خودم دور کنم،هر چی میخوام نمیشه،،توکل برخدا،ولی ناا ...

عزیزم اگه از یه چیزی بترسی دقیقا همون سرت میاد بارها و بارها خدا در تمام کتاب های مقدسش گفته ترس رو کنار بزارید 

به هیچ وجه نباید ناامید شد اگه بتونی این کارها رو ترک کنی و به خدا اعتماد داشته باشی و فقط به خودش امید داشته باشی مطمئن باش حاجتت برآورده میشه فقط یادت نره پیشاپیش خدارو شکر کن و فرض و تصور کن بارداری

برات دعا میکنم

حتماااااااا بخونید💕💕💜💜دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست.😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش همون اولش شوهرتون هم آزمایش میدادن

تاعشقم پشتمه💋💋دنیاتومشتمه✊✊........عزیزم میدونم ک خدا ب این زودی ماروهم مامان وبابا میکنه👦💏👪        دلخوشی ینی::پدرومادر بشی ولذت عشق رو با نگاه کردن ب نینی بچشی😢😢😢

گلم ناامید نشو من ۸ساله ازدواج کردم یه سال نامزدی چن سال بچه نخواستیم با اینکه تحت نظر دکتر جلوگیری کردم ولی ولی بچه خواستیم درست ۱سال و ۸ماه باردار نشدم حالتو درک میکنم ولی شوهرم واریکوسل داشت ماهی که عمل کرد گفتن هنوز سه ماه بعد باردار میشی دکتر هیچ دارویی نداد ولی در کمال ناباوری من حامله شدم

امیدتو از دست نده درسته منم مثل خودت بودم ۱۰ روز از موعدم گذشته بودم به شوهرم میگفتم بی بی چک بخر میگفت بابا تا حالا چن بار استفاده کردی حامله نیستی ولی همینجوری میخرم ولی صبح زود زدم وای خدا منم باردار شدم   

انشالله خداکنه والا ابان ماه رفتم سونو گفت فولی پایینه،۱۳،۱۵،،هیچ دارویی هم نخورده بودم،بعد اذر و د ...

آروم باااش عزیزم خودقرصا باعث عقب جلوشدن پریود میشه استرس وارد نکن به خودت منم سه سال ونیمه منتظرم

ان شاالله همه به حاجتشون برسن

دوستمون راس میگه اصلا انگار بچه نمیخوای خودتو به بیخیالی بزن خیلی مهمه چون به من میگفتن این ماه حامله نمیشی منم اصلا تو فکر بچه و پریودی نبودم کلی هم پیاده روی کرده بودم باردار شدم ولی ماهای قبل فقط استرس اینکه خدایا کی موعدم بشه ببینم حاملم یا پریود